top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan førte store deler av kampen mot Empoli, men endte opp uten poeng etter å blant annet ha misbrukt ett straffespark.

Vincenzo Montella:

«Vi er virkelig skuffet, spesielt med tanke på fansen. De kom hit til San Siro og støttet oss frem til dommeren blåste av kampen. Vi burde spilt bedre og vært mer presise på siste tredjedel, spesielt når vi nærmet oss sekstenmeteren deres. Vi er fortsatt på sjetteplass og må kjempe videre for å forbedre oss. Det eneste vi kan gjøre er å fokusere på oss selv, for vi har alt som skal til for å klatre på tabellen. Det er ikke enkelt å skape flere sjanser enn vi gjorde i dag, men vi må bli mer kliniske foran mål.»

Manageren kommenterte noen av valgene han tok.

«Lapadula har et herlig temperament og ønsker alltid å prestere- Jeg er glad på hans vegne, for han har ikke fått spille så mye i det siste. Romagnoli var ikke 100%. Honda er profesjonell til tåspissene og da jeg så at Suso var sliten tenkte jeg at Keisuke kunne gjøre det godt. Han viste at han føler seg som en del av gruppen.»

I følge manageren er det ikke i beina problemene ligger.

«Fysikken vår er tipp topp og jeg nekter å tro at vi kunne tapt en kamp til på samme måte som i dag. Vi må fortsatt utvikle oss og jobbe videre, fordi vi har fem særdeles viktige kamper foran oss hvis vi vil nå vårt mål.»

Gianluca Lapadula: 

«Målet mitt spiller ingen rolle, for vi måtte vinne denne kampen. Vi gjorde for mange feil foran deres mål, selv om vi viste den riktige innstillingen. V kjempet om hver eneste ball, både vi som startet og de som kom inn gav 100%.»

Spissen er klar for å gå i krigen neste helg.

«Den neste kampen blir et bikkjeslagsmål og de kjemper for å overleve, så vi må være langt mer aggressive. Vi er fortsatt på sjetteplass og er nødt til å ha tro på at vi kan nå Europa. Denne klubben er vant til å spille utenfor landegrensene og vi må kjempe til siste spark på ballen.»

Massimiliano Mirabelli:

«Dette tapet gir en bitter ettersmak, men Empoli gjorde det godt. Nå ønsker vi å vinne de fem siste kampene. Gutta gav alt de hadde, men vi må spille på riktig måte på et tidligere stadie neste gang. Laget viste en fin reaksjon i jakten på utligning.» 

Den nye sportsdirektøren om å møte lag på nedre halvdel.

«Dette er de vanskeligste kampene å spille, men jeg tror både tapet og prestasjonen kan hjelpe oss til å bli enda bedre. Det er seire mot lag på nedre halvdel som utgjør forskjellen i en lang sesong.»

Til helgen venter et nytt bunnlag når Milan gjester Stadio Ezio Scida, hjemmebanen til Crotone.

«Det blir ikke enkelt mot Crotone heller og uten den riktige inngangen til kampen kan vi slite skikkelig. Jeg føler meg dog sikker på at gutta vil gjøre sitt beste for å hente de tre poengene, men nøkkelen er å være fokusert.»

Mirabelli var tilbakeholden i forhold til overgangsvinduet.

«Vi er ett av de lagene med lavest snittalder i ligaen. Mot «topplagene» gjør vi det alltid godt, men vi får ikke ut de samme prestasjonene mot de andre lagene. Slikt kan skje og vi må lære av de feilskjærene vi har gått på. Angriperne våre er av topp klasse, det samme kan sies om resten av laget. Det er ikke riktig tidspunkt å snakke om nye signeringer på, vi må holde fokus på sesongavslutningen. Til sommeren vil se på hvordan vi kan forsterke laget.»

47-åringen er en av mange ny personer i klubben.

«AC Milan er noe helt spesielt, og alle har ønsket oss velkommen på best mulig måte. Vi vet hva våre mål er for vårt prosjekt, men det kommer ikke til å bli lett. Vi er likevel overbevist om at vi kan gjøre det godt.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page