top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella hadde ingen problemer med å innrømme at Roma var bedre i går kveld. 

Storkampen på San Siro endte til slutt 1-4 og Milan tapte dermed viktige poeng i kampen om Europa.

Vincenzo Montella:

«Deres første mål var overraskende, men det kom etter fint spill. Vi må gratulere Spalletti og hans spillere, de spilte bedre og fortjente seieren. Vi gav imidlertid aldri opp og presset hardt for utligning etter at vi scoret, men dessverre slapp vi inn et mål på dødball. De var bedre enn oss også der.»

Roma viste sin overlegenhet i luften på 2-0 målet.

«Vi har ikke spesielt høye spillere, men i dag forsvarte vi oss godt på dødballer. Dessverre har vi ikke nok gode hodespillere når Roma kommer med spillere som Dzeko, Manolas, De Rossi og Juan.»

Neste kamp er mot Atalanta, som etter helgen ligger 6 poeng foran Milan.

«Nå må vi konsentrere oss om den neste kampen, på våre mål, vår entusiasme og ønske om å slå tilbake allerede mot Atalanta i neste kamp. Denne kommende uken blir viktig og vi må ta 7 poeng på de siste tre kampene, men det er ikke sikkert det holder. Mot Atalanta må vi spille med en enorm sult og aggressivitet, men vi må passe på så vi ikke får noen røde kort. Vi må beholde roen og spille med hjertet.»

Nok en gang viste Donnarumma seg frem, til tross for at han måtte plukke 4 baller ut av nettet.

«Gigio spilte nok en strålende kamp. Det er ingen overraskelse, men litt synd at vi ender vi opp med dette resultatet etter en slik prestasjon av vår keeper. Han har også store rom for forbedringer i sitt spill.»

Marco Fassone: 

«Fansen har vært strålende, selv når laget har hatt det vanskelig. De er virkelig vår tolvte mann. Nå må alle fokusere på de neste 3 kampene hvor vi har mulighet til å ta 9 poeng.»

«Vi ser frem til å begynne å tenke på fremtiden, og vi kommer til å få glede oss over Milan den kommende sesongen.»

Milan fremstod ikke som man hadde håpet mot Roma.

«Vi må se på hvorfor vi ikke klarte å spille som vi pleier, selv om Roma antageligvis er et bedre lag enn oss. Dette var ikke en type kamp vi kunne dominere, men i de neste kampene vil vi være den sterkeste parten. Kampen mot Atalanta blir veldig interessant på grunn av deres strålende sesong. En sjetteplass vil ikke være en del av vår stolte historie, men det er viktig å komme tilbake til Europa. Der vil vi møte sterkere lag enn i Serie A, og klubben har ett sterkt ønske om å returnere til Champions League. Det er både spillere og trenere klar over.»

«De nye eierne har forpliktet seg til klubben og vi må gjøre en god jobb i det kommende overgangsvinduet. Vi kommer til å være klare for det.»

Direktøren var også glad for Donnarumma sine prestasjoner.

«Han var brilliant i kveld og som flere ganger før var han vår beste mann. Jeg vet ikke om dette er positivt eller negativt, men jeg vil berømme ham og vi vet alle at han er veldig viktig for oss.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page