top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var godt fornøyd med å ha loset Milan tilbake til Europa i hans første sesong. 

Vincenzo Montella:

«I første omgang hadde vi den riktige innstillingen, men vi klarte ikke å få tellende resultat. Jeg vil ikke skylde på Bacca og Bertolacci, men jeg var nødt til å endre noe. Gutta klarte å gjøre det jeg ba dem om. Dette er min hundrede seier i Serie A og det smaker godt både for klubben, de nye eierne og meg selv, for det var ingen enkel kamp.»

Manageren er fornøyd med hva han har fått til i sin debutsesong.

«Jeg syns det har vært en positiv sesong. Vi kunne gjort det bedre, men vi måtte starte på nytt. Nå må vi jobbe for å sikte litt høyere. Jeg er glad på gruppens vegne og jeg er stolt over å ha ledet dem. Det har ikke vært enkelt å skape ett lag som gir alt i hver eneste kamp.»

Curva Sud leverte varene på sesongens siste hjemmekamp.

«Fansen har vært suverene i hele år og det har alltid stått bak laget selv om vi ikke har kjempet om det samme som tidligere. De har vært der for oss og det er årsaken til at jeg er glad på deres vegne.»

Montella er glad han har fått lov til å gjøre slik han har ønsket.

«Jeg har fått lov til å gjøre jobben min, omkranset av positive og vennlige personer. Jeg har fått frem mine egne ideer, men nå er det viktig å ta nye steg for å få laget tilbake til Champions League. Det er det som er Milan sin historie.»

Keisuke Honda kom inn og var toneangivende.

«Han kom inn i en avgjørende fase og jeg ble virkelig glad for måten laget feiret sammen med ham. Jeg valgte å sette ham inn fordi jeg visste hvordan han ville spille. Honda er 100% profesjonell og full av kvalitet. Jeg trengte ham i dag jeg jeg er glad han kom innpå med den innstillingen og scoret ett viktig mål.»

Riccardo Montolivo:

«Vi spilte en fin kamp og kom egentlig godt i gang, men vi manglet scoringen. Etter pause klarte vi å bryte dem ned og vi er glade for å ha vunnet en vrien kamp.»

Med seier i dag er Milan sikret sjetteplass og kvalifisering til Europa League neste sesong.

«Vi har nådd vår målsetning, men Milan må alltid sikte høyere. Det er viktig for alle at vi er tilbake i Europa etter mange år utenfor.» (tre år, red. adm.)

Det gjenstår en kamp før sesongen er over.

«Vi vil dra til Cagliari for å hedre disse fargene på drakten, det fortjener klubben at vi gjør. Vi ønsker å vinne.»

Laget spilte for første gang med de nye draktene for neste sesong.

«De er virkelig pene og gjenspeiler Milan sin gyldne historie.»

Alessio Romagnoli: 

«Jeg skal for første gang i karrieren spille i Europacupen og jeg håper vi gjør det godt. Det har vært målet vårt hele sesongen.»

Milan gjorde to endringer som på mange måter snudde kampen.

«I dag vant vi takket være Fernandez og Honda. Vi er en strålende gruppe og Keisuke. som har spilt så lite, viste det i dag. Jeg er glad på hans vegne.»

Milan har de to siste kampene spilt 3-5-2.

«Det er ikke så stor forskjell på å spille med tre eller fire bak. Manageren hadde allerede testet dette ut for noen måneder siden, spesielt i de kampene vi hadde mye ball.»

Midtstopperen ble bedt om å rangere lagets sesong.

«Jeg vil si at det har vært 7.5-8 av 10. Vi kunne gjort det bedre, men vi er likevel fornøyd med dette resultatet.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page