top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var irritert etter tapet mot Cagliari. 

Milan sikret seg sjetteplassen og kvalifisering til Europa i forrige serierunde, og hadde derfor lite å spille for borte mot Cagliari. Det endte med tap og manageren var ikke fornøyd med det han så av sine gutter.

Vincenzo Montella: 

«Jeg likte ikke måten vi gikk inn til kampen på, vi var distraherte og slapp inn det første målet. I andre omgang løftet vi tempoet vårt, vi jaktet utligning og forsøkte å vinne kampen. Det som skjedde mot slutten forandret kampen og jeg er skuffet over dette tapet.»

Manageren om sesongen som nå er over.

«Vi har på en måte vist at vi hører hjemme høyere oppe, men jeg forventer at laget er mer på fra start av i kampene og gir sitt ytterste når vi møter utfordringer. Vi må jobbe hardt og det har vi fokus på, men nå skal vi nyte ferien etter en positiv sesong.»

Montella ser tilbake på sesongen med glede.

«Jeg har positive minner, spesielt etter Supercupen i Doha og det er en del av historiebøkene nå. Det er  også positivt at vi er tilbake i Europa etter tre år uten og seieren mot Bologna glemmer vi ikke.» (Om du har glemt det kan du friske opp hukommelsen her.)

Det er ventet at Milan vil gjøre store endringer i spillerstallen foran den kommende sesongen.

«Vi diskuterer dette hver eneste dag med Mirabelli. Vi analyserer gruppen både som enkeltindivider og som lag, og vi har pratet om hva vi vil gjøre neste sesong. Det er viktig å ha en solid base. Jeg har vurdert hvilke spillere vi kan kvitte oss med og hvem jeg absolutt ønsker å beholde, men det er opp til ledelsen å avgjøre dette.» 

Gianluca Lapadula: 

«Det har vært både gode og dårlige stunder denne sesongen, for meg henger det sammen med spilletid. Jeg har dog aldri gitt opp og det tror jeg har utgjort forskjellen for meg personlig.»

Spissen var ikke fornøyd med å avslutte sesongen med tap.

«Jeg er skuffet over dette tapet. Jeg startet på benken, men prøvde å gjøre mitt beste da jeg kom inn. Dessverre var det ikke nok.»

Lapadula er relativt fornøyd med sesongen totalt sett.

«Vi har fått til et godt sluttresultat der vi vant Supercupen og kvalifiserte oss for Europa. Jeg er fornøyd med målene jeg har scoret, men kunne selvfølgelig plusset på noen flere. Nå skal jeg være med landslaget og gleder meg til å komme tilbake på banen, før jeg skal ha litt ferie.»

Spissen benyttet også anledningen til å takke fansen.

«Jeg ønsker å takke dem for jeg har vært gjennom noen tøffe tider, men de har alltid støttet meg og vært essensielle for laget gjennom hele sesongen.»

Kamprapporten kan du for øvrig lese her.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page