top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella delte sine tanker med pressen etter seieren mot Bayern Munchen. 

Milan hadde som ventet lite ball mot de tyske mesterne, men Montella´s gutter tok godt vare på overgangene de fikk og vant til slutt 4-0. Manageren var godt fornøyd med det spillerne hans leverte mot Bayern.

«Jeg så mine spillere med mer selvtillit og laget var mer kompakt enn sist. Vi tok for oss i duellene og hadde riktig innstilling. Jeg er virkelig fornøyd med prestasjonene.»

«Det er ikke lett å forberede seg på disse oppgjørene i oppkjøringen, men det kan være enkelt å få kamper med kort mellomrom. Det jeg likte best var at laget prøvde ut flere av de tingene vi har trent på i sommer.»

Milan har blitt koblet til Renato Sanches i sommer, og Carlo Ancelotti hintet til en overgang på pressekonferansen før kampen.

«Jeg ønsker ikke å snakke om denne spilleren da han ikke er en del av vårt lag. Det er helt klart at gutten er et stort talent og Bayern betalte en signifikant sum for å hente ham i fjor.»

Milan har høye forventninger foran den kommende sesongen.

«Vi må være konkurransedyktige i både Serie A, Coppa Italia og Europa League. Vårt treningsarbeid er basert på alle våre målsetninger for fremtiden.»

Carlos Bacca var ikke med i dagens tropp.

«Han er i fysisk fin form, men siden han ikke skal være med til torsdag valgte vi å ikke ha ham med i dag. Avgjørelsen har også med det pågående overgangsvinduet å gjøre.»

Milan, med sine kinesiske eiere og stort fokus på det asiatiske markedet, har mange fans i Kina. Du kan for øvrig lese litt mer om klubbens arbeid her.

«Jeg trodde at Milan var en populær klubb i Kina, men dette forventet jeg ikke. Jeg vil gi honnør til kinesiske Milanistas for den lidenskapen de viser i deres støtte til oss. Vi håper å se dem igjen snart.»

Patrick Cutrone fikk sjansen fra start, og svarte med å score to ganger før hvilen. 19-åringen fikk muligheten til snakke om opplevelsen med Milan TV.

«Jeg byttet med drakt med Lewandowski fordi han er en legende. Han er en av de sterkeste spissene i verden, og for meg er det en ære.»

«På den første scoringen hadde jeg øyene på innlegget og ba Borini om å holde seg unna. Jeg kunne nesten ikke tro det når jeg så ballen treffe nettmaskene. På det andre målet var det flott spill og gode bevegelser i forkant. For meg var det bare å styre ballen inn i nettet.»

«Kampen i dag var veldig viktig for oss. Det var hardt å møte så gode spillere, men vi spilte veldig godt fra starten av. Vi presset dem høyt og nektet dem rom, og resultatet taler for seg selv. Vi spilte alle en strålende kamp.»

På torsdag skal Milan spille en tellende kamp for første gang etter serieavslutningen.

«Vi må ta en kamp av gangen, men vi vet hvor viktig den kommende kampen mot Craiova er. Vi skal trene hardt for å være på vårt beste og vinne kampen.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page