top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan vant i går 2-0 mot CSU Craiova og manageren var spesielt fornøyd med stemningen på stadion.

Vincenco Montella:

«Jeg er veldig fornøyd og de nye spillerne er raskt blitt en del av gruppen. Det var en nydelig kveld og det fortjente fansen for all den kjærligheten de har vist oss i oppkjøringen.»

«De bekreftet sin kjærlighet til klubben ved å fylle stadion (65.00. red. adm.) 3. august og de skapte en strålende atmosfære mot en ukjent motstander. Vi håper på flere lignende kvelder og vil jobbe hardt for at det skal skje.»

Det var stor usikkerhet rundt hvordan Curva Sud ville ta i mot Gianluigi Donnarumma etter overgangssagaen. Samtlige ble nok positivt overrasket over hvordan keeperen ble hyllet før, under og etter kampen.

«Jeg vet ikke om det var en splittelse mellom oss i utgangspunktet, men vi er som foreldrene til Gigio. Fansen hadde fiket til ham, men tok ham i mot med åpne armer og gav ham den hyllesten han fortjener når de møttes igjen.»

Patrick Cutrone har imponert i oppkjøringen med bla. to mål mot Bayern. I går var 19-åringen på farten igjen og scoret kampens siste mål, hans første offisielle scoring for A-laget.

«Vi mønstret et veldig ungt lag i dag, men vi har ingen planer om å sende Cutrone avgårde. Jeg tror han kan vokse mye ved å bli her i Milan, men i dette overgangsmarkedet kan man ikke utelukke noe.»

Manageren kommenterte også Carlos Bacca, som på grunn av det nevnte overgangsmarkedet ikke var med i går.

«Carlos er en internasjonal toppspiller og vi kan ikke se at han plutselig er blitt verdiløs. Jeg har tatt mitt valg, men han er fortsatt Milan-spiller og en del av klubben. Det er mulig han blir ofret, men han er likevel en god spiller.»

Montella snakket videre om overgangsvinduet.

«Vår strategi har vært strålende og vi har handlet raskt. Vi har fått en fin blanding av unge talenter som Çalhanoglu, Rodriguez, Silva og Musacchio. Samtlige har en lys fremtid.»

Det har vært knyttet tvil rundt overgangene til Bonucci & Bigla, men Fassone har avfeid det hele og bekreftet at alt er i orden. I går kveld ble de presentert for fansen på San Siro, og Montella kommer snart til å få brukt Biglia.

«Jeg tror han kommer til å spille neste kamp.» 

Giacomo Bonaventura:

«Vi må ta en kamp av gangen. Det var en god prestasjon til tross for varmen (30 grader i pausen). Vi tok raskt ledelsen og fortsatte med vårt spill.»

«Jeg mener at vi må gjøre oss fortjent til entusiasmen fra fansen gjennom våre prestasjoner og vilje til å vinne, slik at vi kan få flere kvelder som denne på San Siro.»

«Vi ønsker alle å hjelpe laget og vi er til klubbens disposisjon. Gruppen her er fantastisk, alle jobber hardt og ved sesongslutt er jeg sikker på at samtlige har bidratt på sin måte.»

«Jeg vil gjøre som jeg alltid har gjort, det er bare sunt med konkurranse. Det er ingen problemer med det.»

Milans nummer 5 fikk spørsmål om kapteinsrollen.

«Det er klubbens avgjørelse og alt er opp til dem.»

Gianluigi Donnarumma:

«Jeg må takke fansen for den varme velkomsten jeg fikk. Jeg forventet det ikke, men jeg er glad for det og jeg lover dem at jeg alltid skal gi 100% for denne drakta.»

«Hva sommeren angår er det som om ingenting har skjedd. Jeg har alltid vært meg selv og forsøkt å gjøre det riktige for å hjelpe laget.»

«Vi jobber godt og hele laget bør roses for at vi har holdt nullen i to kamper. Jeg takker mine lagkamerater.»

«Vi har byttet ut mange spillere og det er viktig at vi klarer å skape nye bånd innad i gruppen. Jeg dedikerer denne seieren til min familie som alltid har stått bak meg.»

«Jeg er stolt over å bære denne rødsorte drakten.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page