top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan hadde ingen problemer med å feie over Shkendija i går, og etter kampen pratet en fornøyd trener Vincenzo Montella med pressen.

Laget fikk stående applaus.

Jeg er veldig fornøyd. Det har vært en positiv kveld. Vi leverte en spektakulær forestilling med både godt samarbeid og individuelle høydepunkter. Muligens andre spillere som Calhanoglu og Suso hadde fortjent mål, men deres scoringer vil komme.

Om motstanderen:

Jeg hadde sett noen av deres kamper, og de er godt organiserte. Men vi så etter måter å åpne dem opp på.

Vi fikk naturlig nok kampen i riktig spor med en gang, og var kanskje bedre enn vi forventet, så vi fikk en dupp i konsentrasjonen som vi må prøve å unngå i fremtiden. Vi kommer ikke til å ta returkampen for gitt, siden alle kamper gir muligheten til forbedring.

Milan stilte med to spisser, og Andre Silva noterte seg for to scoringer.

Dette er ikke første gang i oppkjøringen vi bruker to spisser. Andre Silva gjør det bedre, men han kan fortsatt forbedre seg en hel del.

Om Montolivo:

Montolivo hadde en god kamp. Han kontrollerte midtbanen og jeg er glad på hans vegne, han fortjente dette. Kanskje hjalp bytte av kapteinsbindet ham til å prestere enda bedre.

Om Fabio Borini:

Han forbedrer seg mye, han er en spiller som aldri gir opp. Han er alltid tilgjengelig for dem rundt ham og han er en ekte lagspiller. Han er virkelig verdifull for oss.

Videre fortsetter Montella:

Jeg lurer ikke meg selv til å tro at jobben er gjort, for dette er praktisk talt et helt nytt lag. Men gutta jobber hardt og jeg er fornøyd.

Det er spillere som må integreres, og vi må ikke glemme at Serie A er mer taktisk, og derfor vanskeligere enn andre ligaer.

Jeg er meget fornøyd med måten laget utvikler seg. Vi er bare i starten, men det er en lovende start.

Det eneste negative med kvelden var Jack Bonaventura’s skade, men vi håper det ikke er alvorlig. Han kjente smerter i låret.

Fokuserer på serien.

Shkendija og Crotone er to like lag, fra et taktisk perspektiv. Crotone kommer til å spille mer defensivt, så vi blir nødt til å få opp tempoet, være tålmodige og finne den rette tilnærmingen. Nå kan vi nyte denne seieren, men ikke for lenge siden vi må ha fokus på Crotone. Vi har knapt med tid til å forberede oss til kampen.

Luca Antonelli, som har slitt med skader det siste året, pratet også med Milan TV etter kampen.

Det har vært et forferdelig år for meg sportslig sett. Sist jeg spilte en hel kamp var i fjor, den 4. september, for Italia. Jeg har lidd mye. Jeg vil takke min kone, min familie, mine barn.

Motivert.

Jeg har hatt en god start i år (på sesongen). Jeg håper å fortsette slik. Nå må vi forberede oss på å møte Crotone, det kommer til å bli en tøff bortekamp.

Om veteranene i laget:

Abate, Montolivo og Jack (Bonaventura) har vist deres lojalitet til klubben, de har hjulpet nykommerne med å integrere seg i troppen. Ricardo (Montolivo) gikk gjennom et tøft år, som meg. Men han har fått en god start på sesongen med å score to mål i kveld. Nå er vi begge fornøyde. 

På spørsmål om hvor glad han var for scoringen:

Du får ikke tre sjanser til å score i hver kamp som forsvarer. Jeg er veldig fornøyd. Vi er i god form.

Om søndagens motstander Crotone:

Vi må fokusere på Crotone, de er et godt lag ledet av en meget god manager.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page