top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan fikk en herlig start på årets Serie A sesong, og slo Crotone hele 3-0 søndag kveld. Her er litt av det Vincenzo Montella, Andrea Conti, Franck Kessié og Patrick Cutrone sa etter kampen.

Videodømming-systemet VAR kom tidlig i fokus, og sørget for at Milan fikk straffe i tillegg til å sende en Crotone-spiller av banen.

«Vi trenger definitivt tid til å bli vant med det, men alle var roligere med VAR på plass. Jeg tror det vil gi mer ro både på og utenfor banen», sa Montella til pressen.

Om lagets prestasjon sa treneren:

«Jeg er fornøyd med spillernes innstilling. De spilte med tilstedeværelse og intensitet.»

«Jeg likte hvordan vi spilte, selv om Crotones røde kort hjalp oss. Hvis vi skal bli et vinnerlag må vi evne å kontrollere kamper bedre, for vi gjorde for mange feil når vi ledet 3-0.» 

«Nå skal vi spille i Europa. Vi må utnytte hver kamp for å prøve å bli bedre og til å komme oss i vår beste form snarlig. Vi har våre mål og våre incentiver for å nå dem.»

Om hvem som var best denne kvelden svarte Montella:

«Alle gutta var bra. Jeg tenker Kessié fordi han er en intelligent spiller. Jeg forventet at han skulle være bra, men ikke så bra. En annen spiller som vokser er André Silva. Jeg er sikker på at han vil bli en flott spiss.»

Om straffeskytterne:

«Vi har Kessié, og så har vi Ricardo Rodriguez som har scoret mye på trening. I år er det ikke mangel på straffe- og frisparkskyttere.»

Om målscorer Cutrone:

«Vi har bestemt oss for å beholde ham. I fjor utviklet han seg mye ved å spille for meg, og i sommer har han imponert og nå ser vi resultatene. Han presterer bra, men han må bevare roen fordi den tøffeste delen er i ferd med å starte; presset med å være en AC Milan spiller, medieoppmerksomheten, som jeg skulle ønske ikke var så overveldende. Han må bevare roen.»

Om Kalinic:

«Vi ønsker å bli bedre derfor henter vi inn kvalitetspillere. For en stor klubb er det normalt å ha tre spisser. En av dem er Cutrone, som utvikler seg mye, André Silva får mer og mer erfaring og Kalinic vil være den rutinerte spissen. Markedet stenger 31. august, i fremtiden håper jeg det vil stenge tidligere, det er for langt.»

Andrea Conti pratet om kampen, hans rolle i laget og spillergruppen.

«Straffen og det røde kortet ga oss en hjelpende hånd, det var en nøkkelsituasjon i kampen. Vi gjorde det deretter bra ved å doble ledelse og så score et tredje mål.»

«Vi visste det ikke kom til å bli en enkel kamp, Crotone stadion er kaotisk og gressmatta var ikke i spesielt god stand. Vi var gode selv om vi ble litt overfladiske i visse perioder, spesielt i andre omgangen. La oss ta med oss det positive fra i kveld og prøve å forbedre oss hver dag.»

Om hans rolle i laget:

«Jeg foretrekker å spille i et 5-manns forsvar, men så langt i min karrière har jeg alltid spilt i en 4-manns backlinje. Jeg får kanskje færre muligheter til å være i motstanderens boks, men jeg er tilfreds med dette systemet og det sjefen ønsker fra meg.»

Om Milans høyrekant og spillergruppen:

«Kessié og Suso er to flotte spillere. Jeg har allerede spilt med Franck, og Suso er glimrende og utgjør en forskjell med sin teknikk. Jeg liker å spille med dem, men vi kan fortsatt forbedre oss og vi trenger å bli bedre kjent.»

«Vi er en flott gruppe. Det er lettere fordi majoriteten av oss er unge og så har vi de erfarne spillerne som Storari som hjelper oss en del. Seieren styrker moralen. På torsdag har vi en seksmåls margin, men vi ønsker å vinne igjen. Cagliari kommer til San Siro for å slå tilbake etter en dårlig start på sesongen, det kommer ikke til å bli lett, men seier er alt som betyr noe.»

Franck Kessié var fornøyd med å score, og håper å fortsette med det.

«Jeg er stolt og må fortsette som dette. Jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å ta straffen, sjefen sa jeg skulle ta det. Jeg ønsker å score mer enn det jeg gjorde i fjor. I fjor startet jeg sesongen med å score to, i år med å score ett; jeg ønsker å fortsette.»

Om Conti og Suso:

«Jeg liker å spille med dem, de er virkelig kvalitetsspillere. Nå må vi opprettholde mentaliteten. La oss konsentrere oss om torsdagens kamp, så vil vi begynne å forberede oss på Cagliari.»

Målscorer Cutrone pratet også med pressen etter kampen:

«Det er nydelig, spesielt i sesongen første kamp når det er mye følelser. Å  få score mitt første Serie A mål, det er bare nydelig.» 

«Jeg så ballen komme, jeg beveget meg mot første stolpe og Suso gav meg en herlig ball. Jeg vil dedikere målet til min familie og de som har trodd på meg.»

«Morata er at av mine idoler, men Belotti er også veldig god. Jeg er glad for å høre at klubben ønsker å beholde meg. Det er konkurranse i hvert lag, og jeg skal gjøre alt for å gjøre meg fortjent til en plass på laget.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page