top of page

Reaksjoner etter kampen


Gattuso tar ansvar for det skuffende tapet mot Benevento.

Milan gikk på et svært skuffende tap hjemme mot tabelljumbo Benevento. Les hva hovedtrener Gennaro Gattuso og sportsdirektør Massimilano Mirabelli hadde å si etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«En slik prestasjon er uakseptabel. Jeg hadde allerede en rar følelse de siste dagene. Vi er et lag som mangler sjel: Jeg er den første til å ta ansvar. Det er mange bekymringer, jeg har sett ting i dag, som vi aldri hadde prøvd. Vi må endre holdning.»

Hovedtreneren ville ikke kritisere spillerne for mye.

«Vi må ikke glemme hva gutta har gjort til nå. Disse gutta har alltid gitt alt. Laget hadde aldri gitt opp før i dag, de har alltid kjempet med full dedikasjon. I dag så det ut som vi var veldig dårlige, vi manglet noe psykisk.»

«Il Rino» var skuffa over at laget ikke var organisert godt nok.

«Vi visste om kjennetegnene deres (Beneventos), det skulle ha vært lett å forstå kampen. Vi skulle ha spilt med vilje og respekt. Det handler ikke om utmattelse, med en del organisering kunne vi ha overkommet dette. Derfor tar jeg fullt ansvar, det er mulig at jeg ikke gjorde meg helt forstått.»

Gattuso skjøv ikke ansvaret over på noen andre, men tok fullt ansvar selv.

«Dagens nederlag er ikke bare et tap, men vil gå ned som en del av AC Milans historie. Dette er et brennende nederlag fordi Milan er en historisk og prestisjefull klubb. Noen er nødt til å være ansvarlige for dette og det er meg.»

Massimiliano Mirabelli:

«Vi bryr oss ikke mye om statistikken. Etter en kamp som denne mot Benevento føler vi at vi skylder supporterne våre en unnskyldning. Det var et uforventa resultat. Vi går gjennom en tøff periode nå, selv om, etter et greit comeback i sesongen, visste vi at noe som dette kunne skje. Vi unnskylder oss, og vi håper å komme tilbake neste kamp.»

Italieneren ga sin støtte til Gattuso.

«Vi må starte med å lytte til Gattuso, som er ansvarlig for ange seire og gode prestasjoner. Som han sier, dette er et lag som må jobbe hardt for å vinne som et lag og ikke som individer. Vi må jobbe sammen, vi har ikke noen som Messi, som kan løse alt selv Vi må ta ansvar for våre feil og jobbe hardt for å korrigere dem og lytte til treneren.»

Sportsdirektøren er fortsatt overbevist om at klubben gjorde gode signeringer forrige sommer.

«Vi har mange unge spillere på laget. Forrige sommer jaktet vi på unge talenter og vi visste at resultatene kunne bli ustabile. Vi er overbevist om at det var det riktige å gjøre fordi vi planlegger å lage en syklus med unge, sterke spillere og så hente forsterkninger sommer etter sommer.»

Mirabelli fortalte at han håper at laget om noen år vil være modent nok til å unngå tap mot lag som Benevento.

«Selv om noen av spillerne muligens er slitne, er dette en type kamp du må vinne. Det har ikke noe å si hvordan, du må bare ta seieren hjem. Forhåpentligvis, om 2 år fra nå, kommer ikke laget vårt til å tape denne typen kamper, fordi det vil være mer modent. Disse kampene skjer en gang hvert tjuende eller tredevte år, og det skjedde to ganger for oss, mot Benevento.» 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page