top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan hadde med seg en 6-0 ledelse til returmøtet mot Shkendija, noe kampen i går bar preg av. Likevel var det noe positivt å ta med seg i tillegg til avansementet.

Trener Vincenzo Montella prøvde et nytt spillesystem, og ga i tillegg flere unge spillere sjansen.

«Jeg er glad for lagets dedikasjon, men vi kunne spilt bedre, selv om jeg ser på det som normalt siden vi hadde et nytt spillesystem som vi bare har prøvd én gang på trening. Det finnes ikke bedre treningsøkter enn en kamp til å lete etter feil, øve på taktiske situasjoner og til å få erfaring. Jeg er fornøyd med at vi ga flere unge sjansen. En seier er alltid positivt, derfor er det en positiv kveld.»

«Jeg liker holdningen til dette laget, selv de som fikk sin debut i kveld. Jeg er glad fordi jeg ser den rette ånden. Vi må jobbe hardt for å nå målene våre, men vi er på riktig vei. Vi kunne ikke ta kvalifiseringen for gitt. Vi prøvde å spille slik vi vet vi kan. Vi har vist noe bra, men vi må fortsatt forbedre oss. Vi vet at fra nå av til desember kommer til å være en krevende periode.»

«Cutrone spilte bra og jeg er fornøyd med målet hans, han er inne i en positiv periode; han scorer mål og man kan se selvtiliten hans. For André Silva er det annerledes, man kan se at han gjør de riktige bevegelsene, han mangler bare det siste lille, men vi har alle tro på at han kan gjøre det bra fordi han allerede har vist sin kvalitet.»

Om Kalinic og Romagnoli:

«Kalinic? Jeg tar ham kanskje med mot Cagliari, han kan starte på benken. Romagnoli? Fysisk gikk det veldig bra. Han kunne nok spilt mer og jeg er sikker på at han ville, men jeg foretrekker å ta ting ett steg av gangen.»

Om lagets sjanser til å vinne hele turneringen sier Montella:

«Jeg synes en klubb som Milan har en plikt til å delta i alle turneringer med ære. Jeg bryr meg om Europa League, og vi bør spille med ære i hver kamp i hver turnering. Vi har signert mange spiller å trenger å bli et lag. Jeg synes at etter to måneder med jobbing, er det fortsatt for tidlig for meg å si hvor sterkt laget er, og derfor vanskelig for de på utside å bedømme. Det viktige er å ikke angre på noe og gi alt, spesielt i de tøffe tidene.»

Niccolò Zanellato fikk sin debut, og var godt fornøyd med det.

«Jeg er glad for debuten min, det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg jobber bra og sjefen belønnet meg. Jeg føler jeg fortjente denne debuten. Jeg er glad fordi Milan hører hjemme i Europa, og med debuten min blir jeg dobbel så glad. Sjefen ga meg ingen hint om at jeg kom til å få starte. Jeg ønsker å takke ham for denne store muligheten.»

Om Locatelli og Cutrone, som han var lagkamerat med også på akademiet, sa han:

«Det er fantastisk, desto yngre troppen er desto mer avslappet føler jeg meg. I dag hadde vi den rette blandingen av erfarne og yngre spillere. Patrick og jeg har spilt sammen lenge, han har alltid vært sta. Han har stor motivasjon og denne holdningen vil belønne ham, for han er en god angriper. Han spiller for å score. Han er ikke fornøyd før han har scoret. Jeg er glad fordi vi har delt mye sammen som unge på akademiet, og å spille sammen i Europa er fantastisk. Å spille med Loca og Patrick er virkelig unikt, og bragden er takket være ungdomsavdelingen.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page