top of page

Reaksjoner etter kampen


Det var ikke mye positivt fra hverken manageren eller spillerne etter tapet mot Lazio.

Vincenzo Montella:

«Det er alltid manageren som har hovedansvaret når et lag taper. Til tross for vår positive start fortjente vi å tape denne kampen. Straffesparket endret kampbildet og mens vi begynte å tvile på oss selv fikk Lazio mer selvtillit.»

«De første minuttene etter hvilen var tragiske og vi manglet styrken til å slå tilbake. Lazio er et solid lag som har spilt godt over en lengre periode med de samme spillerne og i det samme systemet. Vi må jobbe hardere, ingen tvil om det.»

«Når vi hentet Bonucci var det med tanke på å spille med tre mann bak. Romagnoli er i fin fremgang og mot Austria Wien kommer vi til å teste det ut, men jeg følte ikke at vi var klare for det til denne kampen. Vi må bli mer aggressive og mindre pragmatiske.»

Leonardo Bonucci:

«Vi må lære fra dette tapet. I dag så vi hva som skjer om vi ikke er 100% og vi kan bli straffet av mange motstandere om vi opptrer som dette. Lazio tok overgangene godt og vi ble utfordret fra start uten at vi klarte å reagere. Dette var virkelig ikke bra og vi må forbedre oss.» 

«Vi er en ny gruppe og ansvaret ligger på mine, managerens og støtteapparatets skuldre. Det er vår oppgave å lede laget til suksess. Alle øyeblikk vi tilbringer sammen er viktige og i morgen får vi anledning til å reflektere over denne kampen. Vårt problem handler mest om det mentale og det vil være fornuftig å ta et steg tilbake.»

«Det er mange i denne gruppen som aldri har spilt i Europa League før. Vi må være tøffere defensivt og mer aggressive fremover på banen.»

Riccardo Rodriguez:

«Det var en tøff kamp hvor Lazio spilte godt og vi var dårlige. Vi burde vært mer kompakte og presset bedre.»

«Det er viktig at vi nå slår tilbake i Wien for i fotball skjer ting raskt. Serie A er en vanskelig liga, men vi må bare rette fokuset mot neste oppgave. Vi er nødt til å slå tilbake og på mandag skal vi ta en prat og jobbe videre for å forbedre oss.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page