top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var fornøyd etter seieren mot Austria Wien.

Milan åpnet gruppespillet i Europa League torsdag kveld, og den antatt sterkeste konkurrenten ble ingen kamp for italienerne som ikke gav seg før det stod 1-5 på Ernst Happel Stadion.

Vincenzo Montella:

«Det var en god prestasjon og laget responderte godt, spesielt fra et mentalt standpunkt. Jeg er veldig fornøyd med de individuelle prestasjonene til Calhanoglu, Silva, Kalinic og Abate. Vi så mange forbedringer.»

Andre Silva scoret sitt første hattrick for Rossoneri.

«Han var fenomenal og fortsatte sitt gode spill. Han var på rett sted til rett tid gang på gang og jeg er veldig glad på hans vegne. Dette er viktig for hans selvtillit. Hans mål og prestasjoner i kampen kan gi selvtilliten en boost.»

Manageren vet at laget må jobbe hardt fremover.

«Vi visste at vi ville få mange rom å angripe i siden vi møtte et offensivt lag. Ved siden av å score gjorde Calhanoglu en fantastisk jobb med å servere sine lagkamerater. Vi var glade for fansens støtte og ønsker å fortsette i samme spor, men vi har en lang vei å gå og er avhengige av å jobbe hardt videre for å forbedre oss. Min jobb er å gi alle spillerne minutter på banen. Det er mange kamper som kommer nå og alle vil få muligheten.»

Luca Antonelli:

«Vi er veldig fornøyde med seieren og det var viktig å slå tilbake etter tapet mot Lazio. Vi gikk til kampen på riktig måte selv om vi slapp inn et mål.»

Backen brukte tid på å rose sine offensive lagkamerater.

«Jeg er glad for Calhanoglu og Silva som reagerte på en fin måte etter kritikken de har vært et offer for i de siste ukene. Hakan var brilliant før pause, det samme var Silva som fortsatt er veldig ung. Jeg er sikker på at han kan utrette store ting her. Suso var også god etter at han kom inn og scoret et fantastisk mål.» 

Antonelli var fornøyd med den nye formasjonen.

«Vi jobber mye med 3-5-2. I kveld ble vi ledet til å spille godt i den formasjonen, men det er ingen garanti for at en slik endring slår positivt ut.»

Veteranen hyllet også fansen.

«Vi setter virkelig pris på deres støtte og de er alltid der for oss.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page