top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella var fornøyd etter at Milan var tilbake på vinnersporet hjemme mot Udinese.

Vincenzo Montella:

«I dag spilte vi en god kamp og vi viste fint lagspill, selv om vi kunne avgjort tidligere. Jeg er fornøyd med innstillingen og reaksjonen til mine spillere, de viste at de er villige til å blø for drakta. Vi tok tre poeng og fikk mer erfaring. Jeg var spesielt fornøyd med hvordan vi reagerte etter baklengsmålet. Etter å ha gjort en feil, noe som alle kan gjøre, slo vi tilbake med karakter og temperament. Det var definitivt det beste med kampen siden det var en vare for å miste fokus, men det skjedde ikke.»

Kalinic avgjorde kampen med to mål.

«Nikola viste seg frem fra sin beste side i alle faser, selv om han ikke er 100% enda. Han scoret og hjalp laget. Silva spilte ikke, men han vil selvfølgelig få mange nye sjanser.»

Manageren har mange interessante spillere å velge mellom i angrepsrekken.

«Kampen var vanskelig for Suso fordi det var trangt mellom lagdelene. Taktisk var det ikke lett for ham, men jeg er sikker på at han vil lykkes også i denne posisjonen. Jeg likte det Cutrone viste, og jeg forventet også en god prestasjon. Det har totalt sett vært en positiv kveld.»

VAR ble toneangivende, både for og i mot på San Siro i kveld.

«Jeg har sluttet å feire scoringer med en gang. Vi må lære oss å leve med VAR og ha riktig innstilling etter en avgjørelse, for intensiteten var har en tendens til å synke.»

Montella dedikerer seieren til Conti som ble skadet før helgen og står i fare for å miste hele sesongen.

«Dette var for Andrea. Han følger oss tett og ønsket å komme hit i dag. Vi ser frem mot å ha ham tilbake på Milanello og vi vil gi ham vår støtte.»

Nikola Kalinic:

«Jeg er veldig glad for mine to mål og det var en strålende seier. Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer målene, det eneste som betyr noe er at Milan vinner. Vi må fortsette som dette og forberede oss godt inn mot onsdagen, for det blir en tøff kamp.»

«Vi har et fantastisk lag og alle ønsker å vinne, men dette er kun en kamp og vi må fortsette å jobbe hardt. Det er lenge igjen.»

«Europa League kan fortsatt være vår målsetning. Vi er så mange nye spillere her, og den turneringen kan hjelpe oss i utviklingen. Hvis vi er på vårt beste kan vi vinne.»

Franck Kessié:

«Fansen hjalp meg mye i dag. De gir meg styrke og mot til å løpe kampen gjennom. De er veldig viktige for meg, og dette er bare starten. Jeg er lei meg for den andre sjansen jeg hadde til å score, jeg burde gjort det bedre.»

«Jeg ser frem mot kampen til onsdag og gleder meg til å møte SPAL. I fjor spilte jeg med 3 bak, noe jeg også gjorde i Cesena. For meg er det det samme.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page