top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var ikke helt fornøyd med laget etter seieren hjemme mot SPAL.

Milan vant kampen 2-0 etter straffescoringer av Riccardo Rodriguez og Franck Kessié, men Vincenzo Montella pekte på flere forhold som må forbedres i fremtiden. Allerede til søndag venter Sampdoria på bortebane.

Vincenzo Montella:

«Det var en verdifull og velfortjent seier, men vi må være mer konsistente gjennom ulike faser av kampene gjennom samtlige 90 minutter for å nå våre mål. Vi kontrollerte kampen mot slutten, men løp for mye. Vi kunne styrt det bedre, men alle gutta ønsker å score og det er jo i og for seg positivt.»

Milan hadde mange langskudd uten at det gav tellende resultat.

«Det var ikke enkelt og SPAL var godt organiserte. Vi avsluttet mye fra distanse og i fremtiden må vi finne bedre løsninger. Vi så velkomponerte ut, også i forsvar.»

Begge scoringene kom fra ellevemetersmerket.

«Jeg har strålende straffeskytere i laget mitt. Jeg velger alltid ut to mann før kampene, og i dag var det Rodriguez og Kessié.»

Manageren hyllet to av nykommerne.

«Biglia var fantastisk, han er veldig intelligent og en unik spiller. Jeg valgte å ta ham av fordi han kjente litt til smellen han fikk før pause. Jeg synes også Rodriguez bør fremheves ,han var fokusert gjennom hele kampen og er i konstant utvikling.»

Til helgen venter Sampdoria på bortebane.

«De er meget godt organiserte og har en strålende manager. De skapte problemer for oss i begge kampene forrige sesong (en seier og et tap, begge med 0-1, red. adm.). Det blir en tøff bortekamp, jeg vil si at den er vel så tøff som den vi hadde mot Lazio.»

Lucas Biglia:

«Vi tok med oss de positive aspektene fra tapet mot Lazio for å lære og utvikle oss. Et tap kan bli bedre, også etter et stort tap. Det er også hva vi forventer av oss selv.»

«Ingen av våre spillere bør føle seg viktigere enn andre, vi trenger ikke store egoer her. Vi har et strålende lag og vi gjør det vanskelig for manageren å plukke ut laget fra kamp til kamp.»

«Vi har jobbet veldig hardt og jeg kan se at noen er utmattet. Det er opp til oss selv å komme oss gjennom sesongen på best mulig måte.»

Midtbanegeneralen er klar før helgen.

«Vi må helt enkelt dra til Marassi og hente med oss tre poeng hjem.»

Ignazio Abate:

«Jeg har vært gjennom noen tøffe perioder. Jeg trodde ikke jeg skulle klare det, men det går overraskende greit. Øyet blir bedre og bedre og jeg vil benytte anledningen til å takke alle.»

Backen var fornøyd med seieren.

«Vi reagerte på en god måte og er tilbake på vinnersporet. Jeg var glad for å spille fra start på San Siro og gledet meg stort, og det endte med at vi spilte en god kamp.» 

Fansen har endelig funnet veien tilbake til det ærverdige stadionet.

«Vi er på riktig vei, men det hardeste gjenstår og det er ikke enkelt å forberede seg til en ny kamp allerede til helgen. Vi savnet fansen på tribunen. Det er vanskeligere for våre motstandere når det er fullsatt.»

Italieneren er fornøyd med gruppen han er en del av.

«Vi viste en solid basis allerede i fjor og nå er mange nye, unge spillere kommet inn. Selv de som ikke spiller så mye jobber knallhardt hver eneste dag.»

Det kan bli mye spilletid denne sesongen etter at Andrea Conti ble skadet.

«Han er en sterk karakter og møter skaden med mot. Han kommer seg gjennom dette og vil være klar til å bidra senere.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page