top of page

Reaksjoner etter kampen


Hverken Vincenzo Montella eller Marco Fassone var spesielt fornøyde etter tapet mot Sampdoria.

Milan møtte Sampdoria på bortebane på søndag, men fikk ikke det resultatet man ønsket og vertene vant til slutt 2-0. Det var ingen i Milan-leiren som så seg fornøyde med det.

Vincenzo Montella:

«Vi likte virkelig ikke våre prestasjoner. Vi var utilstrekkelige, både i form av hvor bestemte vi var og hvilken kvalitet vi hadde. Vi var med i kampen til tross for at de hadde mange sjanser før pause, men vi hadde ikke mentaliteten til å forstå hvorfor det skjedde.»

Manageren ville ikke gi noen av sine spillere godkjent.

«Ingen leverte en god prestasjon i dag. Vi er fortsatt et pågående prosjekt som er i utvikling og vi er fullspekket av talent, men mer hardt arbeid kreves. Dette prosjektet kan ikke avskrives allerede nå.»

Montella ville ikke utelukke at noen av spillerne han valgte ikke burde spilt.

«Jeg var skuffet over prestasjonene og vi må finne ut hvorfor dette skjedde. Vi var tomme i hodene våre underveis. Kanskje det var et problem at enkelte spilte sin tredje kamp på syv dager, men vi må analysere situasjonen.»

Han måtte også svare på hvorfor han valgte Cristian Zapata i trebackslinjen, mens Matteo Musacchio ble sittende på benken.

«Jeg valgte Cristian fordi han rent fysisk er bedre rustet til å møte sin navnbror Duvan.»

Marco Fassone:

«Etter dette tapet vil jeg, Mirabelli og Montella sette oss ned å diskutere både de taktiske og tekniske aspektene av laget vårt. Det jeg mislikte mest var spillernes lagmoral den første timen. Det er ikke slik vi skal fremstå. Det er kun en løsning på dette, vi må snakke sammen og lære hverandre å forstå hva AC Milan er og at samtlige bærer en viktig trøye.»

«I løpet av sommeren har vi fått muligheten til å spille flere tellende kamper enn våre konkurrenter. Nå er det ikke mer tid, sesongen avsluttes samtidig for samtlige involverte og vårt mål er klokkeklart, vi skal bli topp 4. Så langt har vi et snitt på 2 poeng per kamp og pleier å gi en plass i Champions League. Når det er sagt er denne sesongen annerledes og vi kan ikke være fornøyde med to tap for hver sjette kamp vi spiller. Vi har vunnet 9 av 11 kamper, men i Serie A har vi kunnet vunnet 4 kamper og kun 1 av 3 på bortebane. Vi må være på vakt og komme oss tilbake i kampen fordi rivalene gjør det bedre enn oss.»

«Vi må ikke glemme at selv om vi har en ung tropp med mange nye spillere er ikke dette en unnskyldning. Vi ønsket en fin miks av unge talenter og etablerte profiler, vi har selv valgt denne sammensetningen og det er normalt å støte på problemer innledningsvis. Det som er klinkende klart er at denne kampen ikke er i nærheten av våre standarder og jeg vil ikke se en slik prestasjon igjen.»

«Bonucci og Biglia vil bli viktige i garderoben, men det gjelder ikke bare dem. Gutta bør ikke være demoraliserende, men heller fokusere på å slå knallhardt tilbake på torsdag og i helgens kamp mot Roma. Det er alltid en spesiell kamp. Jeg har allerede sett i øynene til spillerne og jeg er sikker på at de er klare til å gå videre.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page