top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan vant en knepen seier mot HNK Rijeka, som følge av en scoring på overtid. Les hva Montella og to av målscorerne, Cutrone og André Silva, hadde å si om kampen.

Rossoneri leverte ikke en veldig god forestilling til tross for at man før kampen var klare favoritter. Seieren ble ikke sikret før i 93. min da den unge målsniken Cutrone på elegant vis satte ballen forbi keeperen. I intervjuene etter kampen virket både Montella og spillerne lettet over å ha dratt seieren i land.

Vincenzo Montella:

«Det er mye arbeid som må gjøres. Dette er en viktig lekse for guttene, men vi er glade for å ta hjem disse tre poengene. Vi hadde kontroll nesten hele kampen, så plutselig: blackout. Alle kan gi sin egen forklaring på dette. Jeg har sett positive ting og noen andre ting vi fortsatt må jobbe med. Vi har vunnet 10 av 12 kamper, med et lag som er satt sammen av mange nye spillere. Feiringen min etter målet? Jeg klemte Bonucci fordi han er lagets kaptein. Vi hadde kontroll på kampen på et tidspunkt. Vi skulle ha holdt mer på ballen og senket tempoet for å miste mindre energi.»

Montella kommenterte noen av spillernes fysiske form.

«Kessie vil få et pust i bakken med landslaget siden han bare skal spille en kamp. Nå må vi fokusere på Roma. Bonaventura? Jack må forbedre formen sin, men i dag klarte han seg bedre.»

«L’Aeroplanino» hadde respekt for fansen som viste sin misnøye ved å bue.

«Tilskuerne har all rett til å vise sin misnøye eller verdsettelse.»

Manageren har et positivt syn på fremtiden.

«Det var en livslang drøm å trene et så strålende lag. Jeg tror vi kan oppnå de resultatene vi har som målsetning. Jeg er positive og føler på støtten fra alle i klubben. Jeg er ikke bekymret for hva som er risikoen for jobben min.»

Han fikk også spørsmål om Carlo Ancelotti som nylig mistet jobben i Bayern og derfor har blitt knyttet til Milan av noen. Om Carlo Ancelotti hadde Montella følgende å si:

«Jeg beundrer han. Jeg dro for å følge treningsøktene hans da jeg startet i denne jobben og har alltid tenkt på han som en bror. Hvis han vil komme her kan han bli assistenten min, eller kanskje, jeg kan bli hans (Sagt med glimt i øyet)»

Patrick Cutrone:

«Å score som dette, rett før slutt, er fantastisk. Nå, la oss nyte denne seieren, men fra i morgen av må vi forberede oss til kampen mot Roma»

Cutrone mente Milan fortjente seieren.

«Det var en fortjent seier, selvom vi manglet litt konsentrasjon i sluttminuttene. Det var sterkt av oss å komme tilbake og reagere etter at de scoret 2-2.»

Den unge italieneren roste laget og trenerteamet da han ble spurt om sitt spesielle øyeblikk.

«Laget hjelper meg mye, det samme gjør treneren og ledelsen som viser at de tror på meg. Jeg må gi alt. Jeg har alltid gjort det, både på banen og på trening.»

André Silva:

«Det jeg har gjort så langt er belønning for den harde jobben jeg har lagt ned. Jeg må holde det oppe. Jeg vil takke lagkameratene mine, fordi jeg også skylder dem kveldens mål.» 

Portugiseren forventet at det kom til å bli en hard kamp.

«Vi visste det ikke ville bli lett. Dette er vanskelige kamper og det er ikke lett å spille bra, men vi tok hjem tre poeng og det er det som betyr mest. Jeg er veldig fornøyd med dette.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page