top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var ikke nedbrutt etter tapet mot Roma og har klubbens fulle støtte.

Vincenzo Montella:

«Taktisk sett var dette vår beste kamp. Vi er skuffet over resultatet fordi det kunne vært en vendepunkt for oss. Vi hadde ikke hellet med oss og ting kunne endt annerledes. Jeg har ingenting å utsette spillerne for og jeg vil takke fansen for applausen etter kampslutt.»

Fabio Borini har fått mye kritikk, men startet nok en gang i går.

«Borini er alltid tilgjengelig for meg, han spilte en god kamp og viste en sterk vilje.»

Milan kan være 6 poeng unna fjerdeplassen dersom Roma vinner sin hengekamp.

«Jeg kan si at det er stor forskjell på vår spillestil og de lagene foran oss. Jeg er selvsikker og er klar til å slå tilbake.»

Ledelsen har gått ut og støttet manageren i media.

«Jeg vil takke klubben og føler at de har troen på meg, selv om jeg vet at det alltid vil være risiko i denne bransjen. Jeg er glad for at de snakker høyt om meg, de ser den jobben vi gjør til tross for at resultatene ikke har vært allverdens.»

Milan slapp inn to mål i en periode av kampen hvor de var på høyde med Roma.

«Vi mangler litt galskap i boksen og vi klarte ikke å få frem de bevegelsene som kunne overrasket motstanderen. Vi klarte ikke å komme med en reaksjon etter den første scoringen, som var en virkelig kalddusj. Etter det røde kortet hang ikke laget sammen.»

Etter landslagspausen venter Inter i Derby della Madonnina.

«Spenningen er alltid høyere i den type kamper. Jeg vet ikke hvor mye landslagspausen kommer til å hjelpe oss, men jeg ønsker å slå tilbake umiddelbart etter dette tapet. Jeg så mange positive ting som vi kan bygge videre på, men vi må bli mer nøyaktige.»

Hakan Calhanoglu:

«Vi spilte en god kamp der vi angrep og skapte mange sjanser. Jeg synes ikke de skapte problemer for oss de første 70 minuttene. Etter pausen forsøkte vi å holde trykket oppe og vi kontrollerte kampen. Dzeko sin scoring var et slag i ansiktet og det ble nesten umulig for oss å score.»

«Vi gjorde alt vi kunne for å finne veien til nettet, men de forsvarte seg godt. Vi må bare jobbe videre. Jeg er veldig lei meg for det røde kortet. Jeg og Romagnoli misforstod hverandre og jeg glemte at jeg allerede hadde det gule kortet. Jeg er lei meg på vegne av fansen og dessverre så går jeg glipp av derbyet.»

Fabio Borini:

«Vi manglet kun en scoring, for vi hadde alt annet. Vi hadde både vilje, et sterkt ønske om å vinne og lidenskap. Det var også de tingene som gjorde at Hakan ble utvist.»

Angriperen spilte i en ny rolle som høyre vingback.

«Jeg har aldri spilt i denne posisjonen før, men jeg er glad for å gjøre det manageren ønsker. Jeg jobber med å forbedre med defensivt hver dag, det er ikke lett når jeg ser på meg selv som en angriper.»

«Vi må jobbe med å være mer kompakte og ha viljen til å vinne. Vi må aldri miste troen, selv ikke når vi trener på Milanello.»

Massimiliano Mirabelli:

«Vi spilte strålende og kontrollerte kampen i 70 minutter før Dzeko, en verdensklasse-spiller, forandret oppgjøret. Vi må fokusere på de gode tingene vi gjorde mot et topplag. Det er aldri enkelt å akseptere et hjemmetap, men jeg ser forbedringer og er positiv. Vi har kun spilt 7 seriekamper og målsetningene våre har ikke forandret seg. Vi står på videre.»

Sportsdirektøren støtter manageren.

«Jeg vil takke fansen som applauderte laget etter kampen. Det er i slike harde stunder at alle i klubben må stille seg bak manageren. Vi har dessverre lest flere ting som ikke er sant. Vi har vunnet 10 kamper og tapt noen få, men vi er i sesongstarten. Vi har 100% til manageren og spillerne, som også tror på Montella. Vi vil finne vår vei sammen, selv om det humper litt nå. Jeg er mindre bekymret over dette tapet enn mot Lazio og Sampdoria, mest fordi vi viser tæl. Jeg ser på dette som et halvfullt glass.»

«Vi burde vært mer kliniske i angrep. Vi skaper trøbbel for Roma, men klarte ikke å dra fordel av det.» 

«Derbyet er ulikt alle andre kamper, men vi må ikke være redde. Vi må være modige, stolte og respektere våre motstandere. Vi ønsker at de skal frykte oss, ikke motsatt.»

Sportsdirektøren var med på å blant annet hente Fabio Borini i sommer.

«Fabio er en type spiller som alltid gir 100% og legger sin sjel i kampen. Jeg har kjent ham en stund og alle skulle ofret like mye, også hans lagkamerater. Mange er bedre teknisk, men har mye å gå på fighterviljen.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page