top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella tror fortsatt på Champions League-spill neste høst.

Søndagskvelden ble ikke som man hadde håpet på, og til tross for at Milan kom tilbake ved to anledninger endte Inter til slutt opp med alle tre poengene i Derby della Madonnina. Mauri Icardi ble den store helten for Nerazzurri med sine tre scoringer.

Vincenzo Montella:

«Vi er skuffet over tapet og det er selvfølgelig det vi skulle ønske vi kunne forandre på. Gutta la sjelen sin i det og jeg likte hva jeg så. Vi skapte mange sjanser, men burde vært mer kliniske som Inter var. Jeg er overbevist om at dersom vi spiller som dette kommer vi ikke til å tape mange kamper. Jeg så viljen til å slå tilbake og laget viste Milan-ånden, men dessverre var det ikke tilstrekkelig. Nå må vi konsentrere oss om neste kamp.»

Suso åpnet svakt, men blomstret virkelig da han ble flyttet litt dypere og bredere i banen.

«Det trekket vi gjorde etter hvilen er noe vi kan jobbe videre med. Både Suso og Bonaventura gjorde en god kamp, de er strålende spillere og veldig viktige for oss.»

Milan, og spesielt Bonucci, gav Inter god plass til å boltre seg på.

«Vi skulle ikke sluppet inn så mange mål, men i kveld scoret Inter tre ganger på tre sjanser. Laget mitt slipper ikke til så mange muligheter, men så fort vi gjør en feil blir vi straffet. Det er fortsatt mye jobb som må gjøres.»

Giacomo Bonaventura:

«Vi drømte alle om et annet resultat i derbyet og etter pause spilte vi virkelig godt. Vi er lei oss på vegne av fansen, men jeg velger å tenke på de positive aspektene av kampen.»

«Vi må flytte fokuset på neste kamp. Det er ikke enkelt å spille så ofte, men vi blir bedre. I kveld spilte vi god fotball.»

Milan er allerede 7 poeng bak Lazio som innehar den viktige fjerdeplassen.

«Vi er bak, men vi har endret spillmønster og kjøpt 11 nye spillere. En svak start kan skje, men laget blir bedre for hver kamp. Nå er det tid for å jobbe hardt, slå tilbake og klatre på tabellen.»

Fabio Borini:

«Vi spilte en virkelig god kamp, men dessverre scoret dem to ganger når vi førte kampen. Nå retter vi fokuset mot neste kamp.»

Milan så langt bedre ut etter hvilen.

«Det handlet ikke om holdning. I Italia er fokuset større på det defensive før pause, mens vi i andre omgang stod høyere, presset hardere og skapte flere sjanser.»

«Vi må ta en kamp av gangen og vårt fokus er på torsdagens oppgjør mot AEK.»

Borini er blitt trukket frem som en viktig spiller i Montella sitt 3-5-2 system.

«Jeg setter pris på rosen fra støtteapparatet og lagkameratene, men jeg hyller ikke meg selv. Jeg skal jobbe hardt hver eneste dag og gi 100% på trening og i kamp.»

Marco Fassone:

«Derbyene er alltid utrolige kamper. Denne gangen gjorde vi en feil og måtte se dem feire. Jeg er sikker på at våre supportere får det bedre neste gang. Vi spilte strålende i andre omgang og det så ut som en helt annen kamp. Vi spilte god fotball, hadde riktig innstilling og Inter kom seg ikke inn på vår halvdel. Å miste den ballen ble kostbart, men vi må starte på nytt basert på prestasjonene etter pause.»

Avstanden opp er skremmende stor.

«Vi har alle sett det, men vi kan ikke ha fokuset der. Milan skal ikke være på midten av tabellen og vi må klatre. Vi har sett positive ting og motstanderne våre fortjener ikke så mye de har fått fra oss. På sikt vil dette snu.»

Samtidig med en tøff tilværelse i Serie A deltar Milan også i Europa League.

«Uavhengig av hvordan det går i ligaen vil vi gjøre det godt i Europa. Det er der vi hører hjemme og vi vil komme så langt som mulig i Europa League. Vi vil kvalifisere oss for den neste runden så raskt som mulig, og på torsdag må vi se den rette innstillingen.»

Fansen lagde en flott stemning i sesongens første Derby della Madonnina.

«Det var vakkert å se Curva Sud og de viser akkurat den veien vil skal gå. Fansen har vært utrolige og gjennom hardt arbeid vil vi nå toppen.»

Fassone avkrefter at Montella sin fremtid er på agendaen.

«Både meg selv og Mirabelli har ekstremt sterk tillit til Montella. Han vet hvordan man lærer bort fotball og spille godt, noe vi kommer til å se mer av. Han vet hvordan dette skal rettes på og han vil gjøre det.»

«Oss i ledelsen må holde oss til det vi skal og det sportslige apparatet tar seg av sine oppgaver. Vår oppgave er å beskytte manageren og han skal vite at han har klubbens fulle støtte.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page