top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella synes Milan-spillerne må vise mer mot.

Milan klarte kun 0-0 mot AEK Athen i en kamp Milan var store favoritter. Etter kampen snakket en hardt presset Vincenzo Montella og unggutten Davide Calabria med pressen.

Vincenzo Montella:

«AEK viste at de er et røft og smart lag, sannsynligvis røffere og smartere enn oss. Vi spilte ikke en god første omgang, men jeg er fornøyd med andre halvdel. Vi hadde totalt 22 skuddforsøk, men vi var ikke kliniske. Jeg ønsker å se at laget spiller med mer mot, vi mangler litt mot. Gruppa (Gruppe D) er fortsatt åpen, vi er først og vi har lyst til å vinne gruppa. Vi må kjempe for det de tre neste kampene.» 

Montella vil at laget skal snu den siste tidas dårlige trend.

«Vi har ikke klart å legge den siste tidas tap bak oss. Vi trenger en sterkere reaksjon. Jeg tror dagens buing handlet mer om de siste tre tapene enn dagens opptreden. Jeg vil gjerne sende et budskap til fansen: fortsett å støtt gutta, de er dem som kan få oss ut av denne situasjonen og bringe oss tilbake til en posisjon i toppen (i Serie A) og til neste runde (i Europa League).»

Etter kampen roste manageren Bonucci, Milans kaptein, som har fått mye kritikk i det siste. Han hadde også et par ord å si om Hakan Calhanoglu som ikke har fått en knirkefri start hos Rossoneri.

«Bonucci spilte som en ekte leder, han spilte en god kamp i forsvar og prøvde å oppmuntre alle på laget. Calhanoglu er en veldig følelsesladd gutt, men han har potensiale til å gjøre oss til et bedre lag»

Selv om mange mener Milanledelsen bør se seg om etter en ny Manager fortalte den tidligere Roma-spissen om et godt forhold til klubbledelsen.

«Jeg synes jeg har et utmerket forhold med Mirabelli, personlig og profesjonelt. Vi har allerede møttes og blitt enige om visse ting. Ingenting har forandret seg, vi må alle fortsette å jobbe hardt for å slå tilbake. Min mening er at et lag må gå gjennom tøffe perioder for å nå toppen. Jeg tror Mirabelli ville likt å se AC Milan spille godt gjentakende ganger, men for å bli så stabile må vi først ha den riktige mentaliteten. Spillere må kjenne hverandre godt for at et lag skal bli kompakt og det kommer med tid.»

Davide Calabria:

«Vi går gjennom en tøff periode, hvor det virker som om ingen ting fungerer for oss. Det er veldig vanskelig å spille sånn som vi gjør. Vi må slå tilbake som et lag og jobbe for å komme oss ut av denne vanskelige situasjonen: å spille på San Siro er ikke enkelt vi må forbedre oss.»

Calabria beklaget til fansen på vegne av spillerne.

«Vi er alle lei oss, vi hadde likt å vinne alle kamper, mer enn noen andre. Dette er bare en tøff periode, vi skal gjøre alt for å glede fansen som vi gjorde i starten av sesongen.» 

Den unge høyrebacken manet laget til å svare kritikerne ved å stå samlet.

«Vi må respondere med målbevissthet, og viktigst av alt er det at vi forblir samlet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page