top of page

Reaksjoner etter kampenGennaro Gattuso var middels fornøyd etter kampen mot Bologna

Milan vant 2-1 og tok med seg tre poeng hjem til Milano fra en kamp som ble mer nervepirrende enn de rødsvarte hadde ønsket. Les hva Gattuso, målscorer Calhanoglu og unggutten Manuele Locatelli hadde å si til klubbens egen tv-kanal etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«Det var en vanskelig kamp. Vi forsøkte å sentre ballen rundt og beholde ballen, men de var gode og kompakte. Kampen endret seg da vi ble mer direkte, da Suso, Kessie og Cutrone begynte å ta større risiko. Det var ingen kjempeprestasjon fra oss, vi skulle ha avgjort kampen tidligere. Vi må fortsette å forbedre oss.»

Hakan Calhanoglu:

«Jeg vil alltid vinne og i dag kom vi tilbake på vinnersporet takket være en god første omgang. Vi kunne ha håndtert hele kampen bedre, men det er ikke alltid lett, spesielt med tanke på hvor varmt det er nå. Jeg spiller bra ved siden av Jack og Suso og jeg er glad for at jeg scoret, men jeg er allerede fokusert på de neste kampene, som blir tøffe.»

Manuele Locatelli:

«Dette var en veldig viktig seier, spesielt etter det dårlige resultatet mot Benevento. Vi kunne ha vunnet 4-0, men det som betyr mest er at vi tok tre poeng. Denne seieren vil defenitivt gi moralen vår en boost. Vi har fire kamper som gjenstår, og vi må vinne alle. Vi kommer aldri til å gi opp.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page