top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var svært godt fornøy med seieren mot Chievo Verona.

Vincenzo Montella: 

«Jeg er virkelig fornøyd med kampen, gutta viste lagmoral, samhold og kvalitet. I andre omgang, da vi ledet med tre mål, spilte laget enda bedre. De følte nok en lettelse rent mentalt.»

«Jeg har ingen oppdateringer angående Calabria, men vi er optimistiske. Han er ved bevissthet og skal gjennom flere tester. Suso spilte en strålende kamp og var avgjørende siden han var involvert i alle målene. Jeg er også glad på Hakan sine vegne.»

«Fansen har alltid støttet oss, både hjemme og borte. Jeg er sikker på at de vil hjelpe oss stort på lørdag.»

Hakan Calhanoglu:

«Jeg er veldig glad for scoringen. Jeg vil takke alle, både lagkamerater og støtteapparatet, fordi de har støttet meg og presset meg til å yte maksimalt. Jeg har jobbet hardt for dette øyeblikket og jeg er på vegne av laget og fansen, veldig glad for tre poeng.»

«Vi må rette fokuset til neste kamp mot Juventus. Vi må forsøke å få igjen pusten og bygge opp styrke.»

«Jeg vet at det forventet mye av meg og jeg vet at jeg kan leve opp til forventningene. Det har ikke vært lett å komme i gang etter så lang tid ute (Suspendert i store deler av fjorårssesongen)

«Våre fans er strålende og vi trenger et utsolgt San Siro for å hjelpe oss på lørdag!»

Nikola Kalinic:

«Vi spilte en god kamp og det var en deilig seier. Det var viktig for oss siden vi møter Juventus på lørdag og vi ønsker å se fremover. Kampen på lørdag er så viktig og vi ønsker å vinne.»

«Montella ba meg om å gjøre det jeg er god på og gi 100%.  Jeg ønsker å spille og bryr meg ikke om hvilket system vi spiller eller hvor mange angripere som er på banen.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page