top of page

Reaksjoner etter kampen


I møte med et topplag endte Milan endte nok en gang opp uten poeng.

Juventus vant 0-2 på San Siro etter en dobbel fra Gonzalo Higuain. Etter kampen stilte Vincenzo Montella, Ignazio Abate og Luca Antonelli opp for Milan TV.

Vincenzo Montella:

«Dette var den mest frustrerende kampen så langt i sesongen. Vi spilte godt of ble straffet av detaljer, denne gangen av Hugain sin skarphet. Vi stoppet de andre truslene greit, men den store forskjellen var at vårt skudd smalt i tverrliggeren og ut mens deres gikk stolpe inn. Vi hindret dem i å spille slik dem ville, men mot slutten mistet vi litt intensitet og selvtillit. Det er helt normalt. Juventus har fysisk sterke og meget erfarne forsvarsspillere, men de virket også slitne og tomme på tampen.»

Manageren var relativt fornøyd med laget sitt.

«Vi gikk til kampen med riktig innstilling og spillerne var overbevisende, spesielt før pause. Det er ikke enkelt å spille foran 80.000 tilskuere. Vi kunne scoret to ganger i kveld og var farlige i angrep.Vi må forbedre oss, fordi når de er minst like god som motstanderen din er du nødt til å vinne. Jeg så et lag som visste hva de skulle gjøre. I de første 70 minuttene stod vi høyt og slapp ikke til mange muligheter. Vi må ikke se på tabellen, fokuset ligger på vår egen utvikling.»

Milan vant forrige helg, men er inne i en vanskelig periode og har allerede tapt fem seriekamper.

«Disse 5 tapene, hvorav 3 er kommet på San Siro, er ikke rettferdige for oss.  Vi kan utvikle oss mye, både som lag og enkeltindivider.»

Milan har kun scoret 16 ganger i serien (9. best).

«Vi må være ærlige, det handler ofte om centimetere. Kalinic var ved to anledninger særdeles nære scoring i kveld. Vi må beholde roen og være fokuserte, for vi kommer dit. Hadde vi scoret først ville kampen definitivt vært annerledes.»

Montella kommenterte også noen enkeltspillere.

«Biglia er en flott fyr og spilte godt mot Chievo, men så ut til å mangle roen i kveld. Suso og Calhanoglu ble markert tett av motstanderen og det var våre mindre farlige spillere som fikk mest rom. Juventus fokuserte på de to fordi det er dem som forer spissen vår.»

Ignazio Abate:

«Vi startet riktig, men en sterk prestasjon fra en stor spiller forandret kampen. Vi hadde troen på scoring før pause, men mistet selvtillit etter at Kalinic traff treverket. I andre omgang hadde vi ikke den mentale styrken til å være tilstede i kampen og vi slapp inn nummer to. Vi må bare fortsette, det er ingen grunn til å se seg tilbake.»

«Vi forsøker å spille godt i hver eneste kamp. Vi er på riktig vei og kan ikke gi opp, men vi trenger mer poeng. Å spille bra er ikke alltid nok. Nå må vi rette fokuset mot Europa League. Suso er en strålende spiller og det viste han igjen i kveld.»

Luca Antonelli:

«Vi ble straffet av en stor mester ved to anledninger. Før det var kampen jevn og skuddet til Kalinic kunne endret kampen. Det er dog en grunn til at Juventus er seks ganger seriemester.»

«Jeg er 100% frisk og glad for å være tilbake, men dette var ikke resultatet jeg ønsket meg. Nå drar vi til Aten for å hente 3 poeng.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page