top of page

Reaksjoner etter kampen


Montella, Montolivo og Borini stilte opp for Milan TV etter det skuffende uavgjortresultatet mot AEK.

Vincenzo Montella:

«Uavgjort var fortjent, de skapte en del mer enn oss i førsteomgang, mens tempoet vårt var alt for lavt. Vi gjorde det bedre i andreomgang, og vi var nær ved å score. Guttene kjempet. Vi må gjøre mer og vi vet det. De ga oss ikke mye rom ved at de mannsmarkerte oss.»

«Vi vet at spillerne våre kan gjøre mer, de er unge talenter med en flott fremtid foran seg. For de som kom fra utenlandske ligaer er det ikke enkelt å tilpasse eg til den italienske stilen. Bonucci og Montolivo spilte en god kamp, og viste sterk karakter.»

«Vi har virkelig ikke mye tid på forberede oss før neste Serie A kamp, men vi vil vinne. Det er et sterkt ønske i gruppa om å ta med oss et positivt resultat hjem, for å forbedre tabellsituasjonen vår, og for ledelsens skyld.» 

Fabio Borini:

«Det var ikke enkelt å spille her.  AEK forsvarte seg godt, de gjentok kampen de spilte på San Siro og gjorde det vanskelig for oss å trenge gjennom. Jeg ser på det positive: vi tok med oss et poeng hjem og topper gruppa, vi klarte også å holde nullen. Vi prøvde virkelig å sikre avansement.

«Jeg har lært å spille som ving. Jeg prøver å gi alt, på alle måter. Jeg gir alt for dette laget.»

«Tre poeng er det eneste vi har i tankene. Vi har en stor tropp, og det er normalt at treneren roterer på spillerne. Vi må bare tilpasse oss etter motstanderne vi møter.»

Ricardo Montolivo

«Jeg manglet litt selvtillit, siden jeg ikke hadde spilt på en stund, men jeg er fornøyd med prestasjonen min. Jeg er misfornøyd med uavgjortresultatet. Vi var ikke forbereredt på hva som ventet oss i første omgang: vi skulle ha gjort mer og vi er nødt til å vise mer karakter. Vi spilte bedre i andreomgang og vi fortjente å score, men vi må gjøre mer.»

«Vi må forbedre mentaliteten vår, vi spilte for mange lange baller, mens vi skulle spilt ballen hurtigere og med mer selvtillit.»

«Søndagens kamp har blitt veldig viktig. Noen ganger kan kamper bli vunnet ved hjelp av troa på at man kan score seiersmålet til en hver tid. Vi trenger «skitne» seire også, men hell kommer ikke fra himmelen.»


2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page