top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var fornøyd med tre poeng på bortebane.

Milan slo Sassuolo 0-2 og tok innpå teten da både Napoli og Inter avga poeng, mens Lazio sin kamp ble utsatt grunnet regn.

Vincenzo Montella:

«Laget viste en sterk vilje. Vi presset dem høyt, men etter et kvarter virket vi litt bekymret i spillet vårt. Etter vært fikk vi selvtilliten tilbake og satt ny rekord i antall skudd på mål. Det var en fortjent seier.»

«Kampen viste at vi har mange kvaliteter, men laget har fortsatt mentale sperrer. Dette må vi jobbe videre med og forbedre, men jeg er fornøyd med både prestasjonene og spillernes innstilling til oppgavene sine.»

«Suso scoret et flott mål. Også Montolivo, som var god i Athen, spilte en solid kamp. Også Bonucci bør nevnes. Før kampen fortalte jeg til Romagnoli at det var hans tur, og han hørte på meg.»

Gianluigi Donnarumma:

«Det var viktig å spille godt og vinne, både for manageren og for spillerne. Jeg er veldig glad og det er emosjonelt å spille for Milan. Jeg har alltid vært positiv. I det siste har det nesten vært umulig å gjøre redninger, det har føltes som at alt går inn. Jeg har jobbet hardt på samme måte som tidligere. Jeg er veldig glad på Romagnoli sine vegne. «

Italia skal ut i playoff-kamper mot Sverige for å sikre seg plass i det kommende Verdensmesterskapet i Russland. 

«Vi skal spille to særdeles viktige kamper mot Sverige. Italia MÅ komme til VM fordi det er der vi hører hjemme.»

Leonardo Bonucci:

«Det var en god prestasjon, både som lag og enkeltindivider. Vi skapte mange sjanser og forsvarte oss sammen som et lag, spesielt etter pause. Vi utvikler oss som gruppe og det utgjør en forskjell. Det har vært mange positive aspekter, men vi har ikke hatt hellet med oss. I dag gjorde vi det godt.»

Backkollega Romagnoli gav Milan ledelsen.

«Alessio fortjente målet og han er en strålende fyr. Han har vært gjennom opp- og nedturer som alle andre, men spilte en flott kamp.»

Kapteinen ser frem mot oppgjørene mot svenskene.

«Jeg startet med fotball for å få spille slike kamper. Hvis jeg kunne bestemt hadde vi spilt allerede i morgen. Nå har vi tid til å forberede oss på bortekampen i Sverige og hjemmekampen på San Siro foran alle våre fans.»

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page