top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella og Leonardo Bonucci møtte pressen etter tapet mot Napoli.

Milan fikk kjørt seg borte mot serielederne, men en sen scoring fra Alessio Romagnoli tente håpet for Rossoneri. Det holdt likevel ikke til poeng og Milan ligger langt bak teten i Serie A.

Vincenzo Montella:

«Napoli slåss om Scudettoen og har tatt 100 poeng på de siste 39 kampene. De spiller på et høyt nivå og våre intensjoner var å begrense deres pasningsspill så de ikke ville få muligheten til å slite oss ut. Det gjør de ved å beholde ball og finne rom på vår halvdel. De gjorde det de kan best, og selv om de ikke var kliniske maktet de å vinne kampen. Vi slapp inn mål når vi var på vei inn i kampen, men slik er fotball.»

Manageren kommenterte noen enkeltspillere, deriblant vrakede Rodriguez og skadde Suso.

«Borini har spilt i denne posisjonen en stund nå. Han spilte en god kamp, hjalp forsvaret og var med i angrep. Rodriguez har startet nesten alle kampene siden han kamp. I dag valgte jeg å starte med Ronagnoli basert de det som skulle til i denne kampen. Suso fikk en smell i ryggen. Det kan hende jeg startet med to midtspisser neste kamp, vi har gjort det flere ganger i det siste.»

Leonardo Bonucci:

«Etter hvilen møtte vi dem ansikt til ansikt og spilte på deres nivå, men vi manglet det siste ekstra foran mål. Vi må forbedre oss uten å klage eller angre på hva vi har gjort. Vi må være optimistiske og se fremover. Noen ganger må du presse litt hardere for å ha hellet på din side. Vi viste karakter og kvalitet etter pause, men vi har en lang vei å gå for å nå være mål.»

Kapteinen var ikke fornøyd med å stå igjen uten poeng.

«Vi var skuffet på slutten fordi vi var nære på å få med oss et positivt resultat.»

På torsdag møter Milan Austria Wien i Europa League.

«På torsdag er det kun seier som betyr noe. Med støtte fra fansen i ryggen vil vi ta tre poeng på San Siro og kvalifisere oss for neste runde.»

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page