top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella og legenden Kaká pratet med pressen etter den overbevisende seieren.

Milan vant 5-1 mot Austria Wien, en meget overbevisende seier, som sikret Milan gruppeseier i Europa League. Hør hva som ble sagt til pressen etter kampen.

Vincenzo Montella:

«Det er en viktig seier, vi har nådd sesongens første mål. Denne førsteplassen gir oss muligheten til å spille mer avslappet når vi er tilbake i Serie A, selv om vi ikke skal undervurdere den siste kampen i gruppespillet (borte mot Rijeka). Jeg er fornøyd med hvordan laget mitt spilte, fordi vi ikke mistet hodet etter vi slapp inn det første målet, vi fortsatte å angripe. Vi spilte en smart kamp. Spissene scoret også. Det er en veldig positiv kveld.»

André Silva spilte nok en overbevisende kamp i Europa League,  og Montella hadde et par ord å si om han og hans spissmakker, akademiproduktet, Patrick Cutrone.

«Italiensk fotball er annerledes, det er mindre rom og mindre tid til å tenke og bestemme hva man skal gjøre. Jeg er sikker på at han vil bli vant til det snart. Han har enorme kvaliteter, og han kommer til å få til det samme som han presterer i Europa og med landslaget i Serie A også. Han og Cutrone spilte en veldig god kamp, men de er veldig unge. Jeg kan ikke si hvor mye de fortsatt, faktisk, kan forbedre seg.»

Montella vet at fansen forventer mye og fokuserte allerede på neste kamp i intervjuet.

«Fansen vil vinne, uansett hvem som spiller. Vi må holde laget balansert, vi må være forsiktige. Vi har mindre enn 48 timer på å forberede oss til neste kamp mot Torino, som kan bli en vanskelig kamp. Jeg er fullt fokusert på den kampen.»

Kaká,  var tilbake på San Siro og overvar kampen, og treneren synes det var flott at legenden var til stede.

«Han er en flott fyr. Jeg vet ikke hvordan framtida hans blir. Det var virkelig rørende å se han igjen.»

Manageren hadde også et par ord å si om de to italienerne Borini og Bonucci. Sistnevnte ble byttet ut i 2. omgang, og noen fans var derfor bekymret.

«Borini tilpasset seg perfekt til sin nye rolle. Det er som han alltid har spilt i posisjonen. Han forbedrer seg masse, det ville vært flott om han kunne tatt det til neste nivå sett fra et fysisk standpunkt. Bonuccis tilstand? Ikke noe alvorlig»

Milans tidligere nr. 22 Kaká var ,som sagt, tilbake på San Siro og mottok fansens hyllest. Mange er sikkert spente på å høre hva han hadde å si.

Kaka:

«Etter kampen var jeg innom garderoben også. Det var en fantastisk seier. Jeg er sikker på at alle Rossonerifans er veldig glade.  Det er alltid en flott følelse å være hjemme igjen, jeg har så mange gode minner. Det var en spesiell kveld, som kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt. Takk til fansen for denne fantastiske velkomsten. Forza Milan!»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page