top of page

Reaksjoner etter kampen


Vincenzo Montella stilte opp på det som viste seg å være hans siste pressekonferanse som manager for Milan.

I dag ble det nemlig klart at Vincenzo Montella har mistet jobben i Milan, og gårsdagens kamp mot Torino (0-0) ble dermed hans siste som manager for Rossoneri.

Vincenzo Montella:

«Vi kontrollerte kampen og slapp ikke til skudd mot mål før det var 5 minutter igjen. Vi skapte mye og hadde bra tempo. Vi gjorde noen feil, men Sirigu stod en strålende kamp. Laget forbedrer seg både med og uten ball.»

Til tross for et sjansemessig overtak endte det 0-0.

«Jeg mener at vi utvikler oss, men vi mangler det siste steget. Fansen støttet oss gjennom hele kampen. De applauderte spesielt for Montolivo, noe jeg ble glad for. Både jeg og laget må akseptere at de buer på oss når vi har spilt 0-0 på hjemmebane.»

Milan sliter i motgang.

«Vi jobber hele tiden med det tekniske, taktiske og mentale. Vi har fortsatt tid, jeg tror det er mulig å ta igjen lagene foran oss. Torino er et veldig godt lag. De har angripere som kan utgjøre forskjellen, i tillegg til mange andre gode spillere.»

Kalinic ble buet ut av banen.

«Nikola har den riktige innstillingen, vi kan stole på ham og han gjør det beste for laget. Han er en angriper og kan vinne fansen tilbake ved å score. Det er enklere for ham enn det for eksempel har vært for Montolivo gjennom de siste årene, som i dag ble applaudert.»

Riccardo Montolivo:

«Vi er skuffet over resultatet. En strålende keeper hindret oss i å score og vi manglet litt hell for å få ballen inn. Vi hadde mange gode muligheter, men når vi er i den situasjonen vi er blir alt vanskeligere. Vi mangler ro i sjela på grunn av resultatene. Vi må jobbe hardt og jeg er sikker på at vi snart vil ta tre poeng på hjemmebane igjen.»

Den tidligere kapteinen kommenterte også at Kalinic ble buet på da han forlot banen.

«Disse tingene skjer, noe jeg selv har kjent på kroppen tidligere. Fansen på San Siro setter krav og de vil vinne, noe de viste i dag. Nikola mangler scoringer, men ingen kan kritisere ham for innsatsen sin. Han må bare fortsatte fordi han er en kvalitetsspiller som kommer til å score for oss.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page