top of page

Reaksjoner etter kampen


Gattusos debut i Europa endte med et svakt resultat for et reservepreget Milan. 

Et veldig tamt Milanlag leverte en meget svak kamp mot det lille kroatiske laget Rijeka. Milan hvilte en del av sine beste spillere, fordi avansementet allerede var sikret, men prestasjonene var nok allikevel langt svakere enn det Gattuso hadde ønsket. Les hva «Rino», Paletta og Storari hadde å si etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«Det var et fælt nederlag. Jeg tar fullt ansvar for valgene jeg gjorde, som kun er mine. Jeg ville gjort de samme igjen, siden vi må spille viktige kamper hver tredje dag. Vi prøvde å gi litt spilletid til de som trenger det. Dette er sånn ting har gått i det siste, dessvere, vi slipper inn på første sjanse. Guttene ga alt i kveld, prøvde å spille annerledes, men det var ikke nok.» 

Treneren fokuserte på hvor viktig en seier var for moralen til laget.

«Vi trengte en seier for å bedre moralen. Kampen mot Bologna er nå enda viktigere, og vi kan ikke gjøre flere feil. Jeg forventet mer i dag, dette var en ganske dårlig forestilling.»

Milan-legenden ønsket å se mer intensitet, vilje og respekt for drakta.

«AC Milans drakt fortjener respekt. Dette plager meg mye. Vi kom ikke her for å tape. Vi gjorde noen ganske klare valg, og prøvde å starte med de som fortjener mer spilletid. Men vi må snu opp ned på ting og endre mentaliteten vår. Vi trenger mer intensitet og vilje, alt dette var ikke til stede i dag.»

Gattuso hadde en egen kommentar om André Silva, som leverte en svak kamp.

«Vi vet alle om kvalitetene hans, han er en spiller med internasjonalt snitt. Han strevde i dag, han så ut som et utenlandsk objekt i laget. Når du får muligheten til å spille 90 minutter i Milan-trøya må du gjøre mer.»

Gabriele Paletta:

Paletta spilte sin første kamp på A-laget for sesongen, han var misfornøyd med det svake resultatet.

«Det er et tungt nederlag. Vi som ikke spiller så mye ønsket å gjøre et godt inntrykk, men dessverre gikk det ikke slik. Vi slapp inn et tidlig mål og det ble med en gang en kamp i motbakke.»

Midstopperen snakket også om lagets resultater den siste tida.

«Jeg kjenner nesten alle guttene her og jeg er sikker på at med den nye treneren vil vi finne den gløden vi har manglet. Det er ikke en lett period, men gjennom hardt arbeid kommer vi til å klare oss gjennom det.»

Italieneren med den røffe og brutale spillestilen ønsket nå å rette alt fokus mot neste kamp.

«Alle lag gir litt mer når de spiller mot AC Milan. Vi spiller mot Bologna på søndag og vi må holde fokus, med vilje og positiv innstilling, fordi vi har kvaliteter jeg er sikker på at vil komme ut.»

Marco Storari:

Den siste som tok en prat med Milan TV var Marco Storari. Han var heller ikke spesielt fornøyd med kampens utfall.

«Det var ikke en lett kamp å tolke siden vi spilte med mange spillere som ikke har fått en sjanse så langt. Vi er skuffet over resultatet og prestasjonen, også fordi vi aldri klarte å skape problemer for keeperen deres, mens de scoret to mål på to sjanser.» Om jeg er bekymret? Nei, treneren gjorde de rette valgene, mange spillere måtte fokusere på neste kamp for å forberede seg til den på best mulig måte.»

Storari ville ikke snakke om at laget hadde uflaks, men fokuserte heller på at spillerne må gjøre jobben som kreves, for å komme seg ut av den nåværende situasjonen.

«Jeg vil ikke si at det er uflaks. Jeg håper vi kan komme oss ut av denne situasjonen, og gå tilbake til å vinne, så fort som mulig. Vi er selvsikre på at gjennom hardt arbeid og vilje til å gjøre det bra kan vi gjøre en god prestasjon på søndag.

Storari mente at lagarbeid blir essensielt for å gjøre det bra kommende søndag.

«Hva trenger vi på søndag? Vi trenger lagarbeid og vilje til å ta hjem de tre poengene. Jeg vet at laget har viljen, så jeg er positiv.


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page