top of page

Reaksjoner etter kampen


Hør hva Gattuso, Bonaventura og Borini hadde å si etter at Milan tok en etterlengtet seier mot Bologna. 

Gennaro Gattuso:

«Jeg var spent, mer enn noe annet. Jeg følte presset som da jeg var spiller, sannsynligvis enda mer. Vi har fortsatt mye å gjøre, la oss fokusere på neste kamp, men jeg vil takke laget for at de viste hvor villige de er. «

«Vi gjorde for mange feil i forsvar, ga Bologna for mye rom. Vi vet at vi må jobbe og forbedre oss, men seiere kan hjelpe. Vi kan gjøre mye med denne innstillingen. Jeg var veldig fornøyd med første omgang, bortsett fra sjansen vi ikke utnyttet som kunne gitt oss 2-0 målet: vi spilte direkte og hadde mange skudd.» 

Giacomo Bonaventura ble den store helten med to mål.

«Jeg ser på Jack som en av de beste midtbanespillerne i Italia, jeg fortalte ham det da vi varmet opp.»

Giacomo Bonaventura:

«Det var en fantastisk aften for meg, målene mine ga oss seieren og jeg er veldig glad. Jeg har jobbet hardt for å være tilbake på 100 prosent disse siste ukene, nå føler jeg meg bra og er fornøyd nok med formen min. Vi trengte disse tre poengene, men vi må ikke stoppe her: la oss fokusere på neste kamp. Om mitt andre mål var et spissmål? Jeg var dyktig som fant rommet, men Borinis assist er hemmeligheten til suksessen. Jeg hadde riktig timing og jeg scoret.»

«Treneren gir deg en utrolig boost, vi viste selvoppofrelse. Vi er vant med å spille 4-3-3, siden vi spilte sånn forrige sesong. Å bytte formasjon hver uke er ikke bra for spilleren, forhåpentligvis, fra nå av, kan vi spille med en spesifikk spillestil. Når jeg spiller oppe må jeg finne rommet og spille dypt, nærme boksen. For en midtbanespiller er det viktig å score.»

«Vi håper dette er vendepunktet vårt denne sesongen, i det siste hadde hell snudd ryggen til oss, men du skaper ditt eget hell: sjefen gjentar stadig dette. Denne seieren gir selvtilliten en boost.»

Fabio Borini: 

«Gruppen var alltid der, dere legger mest sannsynlig mer merke til det etter en seier. Jeg er fornøyd med assisten, jeg gjør alt for dette laget, uansett hvilken posisjon jeg spiller. Jeg spiller mer som en forsvarer enn en spiss, å assistere lagkameratene mine er på en måte likt med å score et mål, fordi jeg får andre til å score.»

«4-3-3 hjelper oss med å dekke rommet i boksen bedre, vi er farligere og vi angriper mer, presser høyere på banen. Det har vært noen øyeblikk hvor Bologna ble presset inn på deres egen halvdel.»

«Jeg nyter dette positive øyeblikket fordi, etter noen dårlige prestasjoner nylig, er det nå på tide å feire. At Curva Sud ropte navnet mitt gjorde meg glad. Jeg vil utgjøre forskjellen, forbli stille.» 

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page