top of page

Reaksjoner etter kampen


Gennaro Gattuso var overrasket over hvor enkelt Milan vant mot Hellas Verona.

På søndag slo Milan Hellas Verona enkelt 4-1 hjemme og sendte gjestene tilbake til Serie B. Samtidig fikk Gattuso sitt mannskap en fin generalprøve før onsdagens finale i Coppa Italia mot Juventus.

Gennaro Gattuso: 

«Jeg forventet meg ikke en så enkel kamp, og vi var faktisk ganske nervøse før avspark siden vi har gitt vekk så mange poeng mot lag på nedre halvdel. Nå kan vi fokusere på finalen hvor vi møter et vesentlig sterkere lag i Juventus. Vi er nødt til å respektere dem.»

«Jeg er veldig stolt over å lede dette laget og det å lede et lag i en finale har vært min drøm siden jeg la skoene på hylla. Vi må kvitte oss med presset og ta fatt på finalen med intelligens.»

Patrick Cutrone:

«Jeg føler fortsatt på adrenalinet fra kampen, noe som skjer hver eneste gang. Vi skal nyte denne seieren, men vi må straks rettet blikket mot cupfinalen. I dag spilte vi fin fotball, men vi må ha beina godt plantet på jorden. Dette er mitt første år på A-laget og mitt mål er å hjelpe laget, gjerne gjennom å score mål.»

Ignazio Abate:

«Det er en fantastisk følelse å score på San Siro foran Curvaen. I dag spilte vi som et modent lag, leverte en solid prestasjon og dette får oss til å tenke på alle de kampene vi skulle og burde vunnet tidligere i sesongen. Nå drar vi til Roma sammen med våre fans for å vinne cupen.»

Fabio Borini:

«I dag spilte vi med den rette innstillingen og lidenskapen. Vi ønsket å punktere kampen så raskt som mulig for å ha kontrollen og rette tankene inn mot cupen. Det blir en vanskelig kamp, men vi vet hva vi må utrette. Vi må være våkne og unngå å slippe dem til for mange målsjanser.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page