top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var godt fornøyd etter avansementet i Coppa Italia.

Gennaro Gattuso:

«Jeg er fornøyd med mentaliteten og vår prestasjon. Vi kunne punktert kampen tidligere, men det er også det eneste vi kunne gjort bedre. Vi må jobbe videre med dette. På søndag må vi sette spikeren i kista tidligere, for det kommer ikke til å bli en reprise av samme kamp.»

Gattuso var fornøyd med flere av spillerne sine.

«Både Bonucci, og resten av backrekka, gjorde det godt. Montolivo gjør også en strålende jobb i sin dype rolle på midtbanen. Gutta viser sin dedikasjon, men vi trenger fortsatt mer. Vi trenger tid, men jeg setter pris på at spillerne gjør som jeg ber dem om. Vi er kun i en startfase og det gjenstår mye arbeid. Biglia er en toppspiller som trenger å komme tilbake i form. Han er ikke 100% fit, men jeg håper han kommer dit snart.»

«Det er helt klart en potensiell løsning å bruke Cutrone ute på kanten. Han har viktige kvaliteter og kan spille i ulike roller. Jeg hadde virkelig håpet at Silva kunne tegnet seg på scoringslisten i denne kampen.»

Manageren kommenterte også situasjonen rundt Donnarumma.

«Jeg har blitt kjent med Gigio gjennom de siste månedene. Gutten har aldri misset en trening, og i tillegg til hans egenskaper som keeper er han er flott person. Jeg kommer alltid til å stå bak ham. Han er ikke slik som enkelte beskriver han. Han har også støtte fra sine lagkamerater og er en ydmyk fyr.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page