top of page

Reaksjoner etter kampen


Milans manager forsøkte ikke å finne unnskyldninger for det pinlige tapet mot Hellas Verona.

Gennaro Gattuso:

«Vi må forbedre oss fordi vi ikke klarer å svare når vi havner under. Vi skapte mange sjanser før vi slapp inn det første målet, men mistet intensiteten da vi fikk den i trynet. Vi fortsatte å spille, men det andre målet slo oss ned. Hvis du ser på statistikken hadde vi 30 sjanser, men det er ikke nok. Vi må også spille som et lag.»

«Vi kan ikke lete etter unnskyldninger. Vi må være fokuserte hele veien. Laget kan ikke senke intensiteten når de møter motstand, vi må forbedre konsentrasjonen når vi presser motstanderen. Hellas Verona tok ledelsen fordi vi glapp i markeringen. Vi visste at de ville spille defensivt og kontre på oss. Vi var ikke gode nok i overgangsfasen. Vi tar all ansvar, og jeg står først i rekken.»

«Jeg erstattet Rodriguez med Cutrone fordi vi lå under og ønsket mer offensiv slagkraft. Det var ikke snakk om form eller skade. Vi må jobbe med det psykologiske biten fordi det svir å tape 3-0. Hellas Verona leverte en god kamp, men sluttresultatet er ikke rettferdig.»

Massimiliano Mirabelli:

«Resultatet gjenspeiler ikke kampen. Vi prøvede å dominere på alle mulige områder, men vi var uheldige da vi slapp inn det første målet. Laget falt ikke sammen og vi forsøkte å slå tilbake, og starten på den andre omgangen var god. Vi satt ny rekord med 30 sjanser, men det er likevel ingen unnskyldning.»

Sportsdirektøren er enig i at laget har underprestert.

«Angriperne våre var ikke kliniske. Vi har mange områder å forbedre, men Gattuso er allerede i gang med det. Vi visste det ville bli en tøff reise, men vi hadde ikke forventet oss så store problemer. Vi håper vi fortsatt kan snu situasjonen og få en grei sluttplassering. I tillegg må vi gjøre det bra i de andre turneringene.»

«Vi ønsker å skape en sterk grunnbase som vi kan starte på nytt fra. Vår nåværende stall er verdifull og på grunn av alle de endringene vi gjorde i sommer ønsker vi ikke å skape flere komplikasjoner. Vi tror på dette laget, men det er rom for forbedringer. Gattuso jobber hardt for å forbedre lagmoralen.»

Det har vært en tøff uke for lagets unge keeper.

«Vi leter ikke etter trøst. Alt vi gjør ender ute på matta. Det er rettferdig at spillerne tar ansvar når ting ikke går bra. Fansen fortjener svar og vi vil forsikre dem, Vi jobber for å bygge klubbens fremtid og Donnarumma er en viktig del av den.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page