top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var skuffet etter et nytt tap.

Gennaro Gattuso:

«Det er en vanskelig periode og det vi gjør er ikke tilstrekkelig. Vi må forbedre oss på alle områder. Alle snakker om fysisk kapasitet, men problemet vårt er at vi ikke viser nok karakter og vi er i kjempetrøbbel.»

«Alle må gjøre mer og etter i dag sitter jeg igjen med mange spørsmål. Jeg har ikke lyst til å være et av klubbens problemer.»

Donnarumma er et av de heteste samtaleemnene om dagen og mange forventer at talentet drar til en Champions League-klubb i løpet av relativt kort tid.

«Han føler det samme som mange andre spillere, vi hadde forventet å være et helt annet sted enn der vi er. Jeg syns ikke vi kun skal snakke om Gigio, for hele laget sliter.»

På onsdag møtes Milan og Inter til Derby della Madonnina.

«Alle kamper er viktige, ikke bare derbyet. Likevel er det gjennom en seier i Derby della Madonnina at vi kan ta oss til semifinalen i cupen. Vi må forberede oss på den riktige måten og ha den rette mentaliteten. Ingen av spillerne kunne sett for seg en slik sesong og vi må sloss for å vinne hver eneste kamp. Vi må holde sammen og spille som et lag. Det kan være svaret på mange av våre spørsmål.»

Massimiliano Mirabelli:

«Vi mangler mye, deriblant litt flaks. Vi visste at vi kunne støte på noen problemer, men ikke som dette. Atalanta var i boksen vår ved to anledninger, og begge endte med mål. Vi er lei oss på vegne av fansen som alltid har troa på oss. De buet på oss og det har de all rett til å gjøre. Nå må vi fokusere på å jobbe sammen inn mot derbyet.»

Sportsdirektøren håper fansen støtter laget i neste kamp.

«Nå syns jeg laget skal få være i fred, det kan virke som at det er for mye press på spillerne når de bærere Rossoneri-drakten på San Siro. Når fansen buer slår det negativt ut, men de har vært veldig tålmodige så vi har egentlig ikke noe vi skulle sagt.»

Mirabelli er klar på hva som må gjøres fremover og tar ansvaret for nyervervelsene.

«Vi klarer ikke å spille som et lag og vi klarte aldri å svare når vi havnet under. Dette er noe som Gattuso jobber med, men det er ikke gjort på en dag. Gutta føler seg forpliktet og jobber hardt, men det krever mer innsats for å bli et lag. Jeg tar 100% av ansvaret for spillerlogistikken, alle spillerne som ble signert er mine valg.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page