top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan slo Inter 1-0 i Derby della Madonnina og tok seg videre til semifinalen i Coppa Italia.

Gennaro Gattuso:

«Dette laget har store kvaliteter. Defensivt var vi solide og vant mange baller, men vi har mye å gå på. Vi flyttet ballen bra, men defensivt må vi forbedre oss. Jeg synes markeringsspillet var positivt.»

«Dette laget minner meg om det vi hadde i starten av 2006/07-sesongen. Vi tapte mot alle lag, men etter at ledelsen besluttet at vi skulle dra til Malta for en periode hevet vi oss. Jeg ser mine gutter forsøke å bestige høye fjell i alle faser av kampen, men det er ikke nok når vi mangler litt på fysisk form og ikke har selvtilliten på topp. Det vi ikke manglet var galskap, et ønske om å vinne og tilhørigheten til drakta.»

Til helgen venter en ny, tøff kamp mot Fiorentina.

«For dette laget var det viktig med en seier i derbyet for å få en pustepause. Seieren forandrer ikke stort, men det hjelper på lagmoralen. Det er en skam å ikke få ut det disse spillerne er kapable til. Nå jobber vi videre for å vinne i Firenze.»

Manageren kommenterte noen enkeltspillere.

«Siden jeg tok over har Calhanoglu jobbet hardt og ikke misset en eneste trening, men etter i kveld vil jeg trekke frem Biglia. Han viste hvilken stor spiller han er og var banens gigant i mine øyne. Nå er det viktig at vi får restituert oss og jobbet på videre, vi kan aldri gi opp.»

Patrick Cutrone:

«Det var mye følelser og det beste målet jeg noen gang har scoret. Det var viktig å vinne, men derbyet er aldri en vanlig kamp. Jeg vil gratulere alle sammen. Tidligere har vi jobbet hardt og tapt, men i dag spilte vi som et lag. Innbytterne gav alt for å vinne.»

Unggutten avslørte hva Gattuso har gjort.

Han har gjort noen små endringer og bedt oss om å være modige. Han ba oss om å vinne kampen.»

«Nå må vi ikke bli revet med. Vi kjenner våre kvaliteter og i kveld kan være en ny start. Jeg ønsker å hjelpe laget, uavhengig av om det er fra start eller som innbytter. Jeg ønsker å spille, men det viktigste er å alltid være klar.»

Lucas Biglia:

«Jeg håper min sesong med Milan startet i dag. Det var en viktig seier for å glemme negativiteten og få en ny start med den nye manageren.»

«Dette var en viktig seier for byen, men vi har fortsatt ikke vunnet noe som helst. På lørdag har vi en ny, vanskelig oppgave.»

«Hele laget spilte bra. Det er mange kamper igjen og alle spillerne er klare for å gi hverandre en håndsrekning.»

«Vi håper å komme videre i cupen og klatre i Serie A, det trenger vi. Men nå er fokuset på Fiorentina.»

Antonio Donnarumma:

«Jeg har alltid trent hardt uten å snakke for mye. Det lønner seg ofte og heldigvis gikk alt bra i kveld. Jeg kunne ikke drømt om en bedre debut. Det er umulig å få det bedre enn dette.»

«Jeg vil takke for denne muligheten og det gikk bra, selv på avslutningen fra Mario.»

«I dag spilte vi som et lag, men nå er det Fiorentina som venter. Vi må være villige til å ofre oss. Vi har spilt bedre i de siste kampene og gruppen er solid. Nå er vi tilbake på vinnersporet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page