top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan tok et poeng mot hjemmesterke Fiorentina.

Gennaro Gattuso:

«Det så antageligvis ut som at vi fokuserte for mye på motstanderen vår, men vi måtte spille slik fordi vi var litt slitne. Det er første gang denne sesongen at vi har kommet tilbake etter å ha havnet under, og vi kunne tatt alle tre poengene på slutten. Vi må fortsette i samme spor.»

«Det handler om å gå utpå der og gjøre jobben vår. Vi må bruke tid sammen og ha et ønske om å hjelpe hverandre. Vi må ha den rette innstillingen. Lagmoralen betydde noe i dag, og nå må vi fortsette å gi alt i enhver treningssituasjon.»

Gianluigi Donnarumma:

«Jeg er stolt over å ha spilt 100 offisielle kamper for AC Milan. Jeg ønsker å takke alle; de ansatte på Milanello, støtteapparatet og lagkameratene mine.»

«Vi har de siste dagene fortalt til hverandre at vi ikke hadde råd til å feile her i dag. Vi trenger å få flere gode resultater på rad og vi ønsker ikke å gi opp.»

«Vi gjorde det godt ved å klare å slå tilbake. Det var ikke enkelt fordi Fiorentina ønsket seieren og var klare for å ta tre poeng. Det er takket være sjefen at vi hadde den rette mentaliteten i dag.»

«Jeg er stolt av min bror, han har alltid jobbet hardt sammen med keepertreneren vår, Magni. Han gjorde gode forberedelser og var klar til å steppe inn i derbyet. Hans prestasjoner vår strålende.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page