top of page

Reaksjoner etter kampen


Gennaro Gattuso var fornøyd med starten på det nye året.

Milan slo Crotone 1-0 i årets første kamp. Her kan du lese hva manageren, sportssjefen og to av spillerne sa etter seieren på San Siro.

Gennaro Gattuso:

Vi må nyte dette øyeblikket, selv om vi risikerte å kaste bort poengene de siste 20 minuttene av kampen. Det plager meg fordi det var ikke en type kamp hvor det var nødvendig å lide helt til siste pipeblås.»

«Etter at VAR sørget for et annullert mål mistet vi adrenalin. Det var ikke enkelt for laget å ta seg sammen å fortsette med samme intensitet med kun en ettmålsledelse. Til tross for det er jeg fornøyd med lagets totale prestasjon.»

Nikola Kalinic ble mottatt med piping da han entret gressteppet i andre omgang.

«Han fortjener ikke å bli buet på, når man ser på hva han har gjort og hvordan han trener. Vi trenger hele troppen, inkludert Kalinic. Vi må beskytte ham og vise at vi bryr oss.»

Lagets kaptein scoret kampens eneste mål.

«Han er ikke på sitt beste, men Leonardo er i stadig forbedring både teknisk og mentalt.»

«Vi skaper mange sjanser, men sliter i avslutningsøyeblikket. Noen av statistikkene våre er imponerende, og derfor fortsetter jeg å kreve mye av mine spillere. Vi har store kvaliteter og tilsvarende rom for forbedring. Vi kan bli mer nøyaktige. Med vilje og engasjement kommer vi til å utvikle alle aspekter av spillet. Jeg er heldig som har et så godt apparat rundt meg, men vil ikke at vi skal bli tilfredse. Våre problemer er ikke løst.»

Giacomo Bonaventura:

«Det var en god kamp, vi skapte mange sjanser men slet med å få tellende resultat. Vi ønsket virkelig å vinne, ta hjem tre poeng og få noen dagers hvile. Vi har jobbet hardt og endelig får vi noen positive resultater. Det er for tidlig å si om situasjonen er snudd, men jeg er sikker på at vi er på rett vei.»

Bonaventura, som for øvrig spilte sin Serie A-kamp nummer 100 for Milan, trives i sin nye rolle på midtbanen.

«Jeg føler meg komfortabel og det å spille i denne rollen tillater meg å skyte mer. Det liker jeg.»

Hakan Calhanoglu:

«Venstrekanten passer meg bedre, for der har jeg mer rom og frihet. Det viktigste er uansett at vi spiller som et lag. Vi jobber hardt sammen med sjefen og får stadig bedre selvtillit og mer motivasjon. Nå får en en pause på riktig tidspunkt.»

Massimiliano Mirabelli:

«Det var en viktig seier for å fortsette på den gode avslutningen på 2017. Gutta jobber hardt og endelig er vi på riktig vei. Det er tilfredsstillende. Vi skal nyte denne pausen som kommer på et godt tidspunkt, alle har jobbet så hardt og vi begynte å frykte skader på spillerne.»

Sportssjefen kommenterte overgangsmarkedet vi er inne i.

«Jeg er sikker på at samtlige nye spillere fra i sommer sakte men sikkert vil bevise sin kvalitet. Akkurat nå møter vi naturlige utfordringer, men vi har aldri betvilt deres kvalitet. Det kommer ingen nye spillere. Absolutt ikke. Vi har ingen planer om å kjøpe noen, nå skal vi la manageren jobbe. Gattuso er, i tillegg til å være en ekstraordinær mann, en strålende trener.»

Mirabelli nyllet lagets unge sisteskanse.

«Gigio er en mester og vi er ikke lenger overrasket når han gjør ekstraordinære redninger.»

Avslutningsvis fortalte han om målsetningene for det nye året.

«Vårt mål i 2018 er å vinne tilbake fansen vår. Det var stor entusiasme da sesongen startet, men det kom en dropp. Vi ønsker å vinne dem alle tilbake.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page