top of page

Reaksjoner etter kampen


Gattuso var fornøyd med deler av spillet som ble levert søndag kveld.

Milan snudde 1-0 til 1-2 mot Cagliari og tok med seg 3 poeng fra Sardinia. Franck Kessie scoret begge målene og leverte en veldig god kamp. Hør hva han og Gattuso hadde å si etter kampen.

Gennaro Gattuso:

«Laget mitt har vist at de er i god form de siste 3/4 kampene. Det er vanskelig å spille på denne stadion, og vi visste det. Cagliari er et veldig intenst lag, som lett kan gi deg trøbbel. Laget mitt viste at det kan spille ball veldig bra, selv om det fortsatt er rom for forbedringer.»

Treneren synes at laget spilte kvalitetsfotball til tider.

» Vi spilte kvalitetsfotball i deler av første omgang. Takket være Kalinic spilte vi bra fremme. Vi skaper veldig mye, men vi må forbedre oss på avslutninger. Vingene våre gjorde en flott jobb i dag, de hadde en god forståelse av kampen og ga lite rom til motstanderne våre. Dette laget har masse kvalitet. Jeg ser at gutta viser stort ansvar og ser en følelse av tilhørighet.»

Gattuso fokuserte på at laget skulle ta en kamp av gangen, og er fornøyd med den troppen han har å disponere over.

«Tabellposisjonen? Vi fokuserer på en kamp av gangen. Vi har ikke råd til å regne på stillingen. Vi har fortsatt en lang vei å gå. Ledelsen kunne ha gjort noe dette ovrgangsinduet, men jeg ba dem om å ikke gjøre noe fordi jeg har tro på dette laget. Noen av gutta våre er veldig unge, og så mange av spillerne våre kan fortsatt gjøre mye mer.»

Franck Kessie:

«Jeg er glad for de to målene og jeg er også stolt. Dette er en viktig seier for oss, for tabellposisjonen vår. Det var en tøff kamp. Det er alltid vanskelig å spille borte mot Cagliari, men vi ønsket tre poeng, koste hva det koste vil.»

Tomålsscoreren synes oppehentingen var sterk og kunne fortelle at han har en bestemt oppskrift han følger når han tar straffer.

«Vi startet godt. Etter å ha sluppet inn målet, mistet vi ikke intensiteten og vi var sterke nok til å slå tilbake. Er jeg en straffespesialist? Det er ikke noen hemmelighet bak det, hver gang jeg tar en, ser jeg alltid på keeperen først.»

Ivorianeren var opptatt av å flytte fokus mot neste kamp.

«Nå må vi fokusere på neste kamp mot Lazio, vi må få et godt resultat. Når du har på deg trøya til AC Milan må du alltid vinne. Vi er virkelig et lag.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page