top of page

Reaksjoner etter kampen


Gennaro Gattuso var strålende fornøyd med seieren over Lazio.

Søndag kveld møtte Milan et av de store formlagene i Serie A, men det var hjemmelaget som stakk av med alle tre poengene etter scoringer fra Cutrone og Bonaventura. Milan leverte en solid kamp og for første gang denne sesongen ble det seier over et topplag, noe lagets manager satte pris på.

Gennaro Gattuso:

«Dette var en tøff test mot et solid lag. De presset oss hardt etter hvilen og de er gode på alle områder, men likevel er det vi som står her med 3 poeng. Det skal gutta ha kredit for. Selv tre minutter på overtid gav spillerne alt på matta. Det eneste jeg ikke likte var at etter 1-0 scoringen til Cutrone, falt intensiteten. Nå er det bare et par dager til neste kamp og vi har ikke råd til å hvile, vi må fortsette i samme spor.»

Scoringen som sendte Milan opp i 1-0 var kontroversiell, og etter å ha sett på reprisene virker det klart at Cutrone brukte armen for å sende ballen i mål.

«For å være ærlig trodde jeg det var en strålende heading. Når jeg har sett det igjen fra andre vinkler, er jeg enig i at det burde vært annullert. Når det er sagt er det ikke noe poeng i å snakke for mye om en enkelt hendelse. Det skjer alltid noe kontroversielt og i dag var vi heldige.»

For første gang på nesten et år har Milan vunnet tre seriekamper på rad.

«Jeg liker ikke den konstante praten om at hver eneste kamp er et vendepunkt for klubben. Vi må ta en kamp av gangen, uavhengig av hvilken situasjon vi er i. Vi har investert store summer i spillerstallen og det har vært endel utfordringer, men nå begynner vi å komme i en fin psykisk posisjon.»

Giacomo Bonaventura:

«Det var en strålende følelse å score mot et stort lag som Lazio. Vi gjør det bedre nå med den nye manageren, det gjelder både laget og meg selv. Jeg har kommet i god form og klarer å gjenskape gode prestasjoner, i tillegg har jeg fått mer selvtillit i min nye posisjon. I dag leverte vi fra øverste hylle, både teknisk og fysisk. Hele laget er bedre enn tidligere, men vi må ikke bli kjepphøye.»

«Cupen er veldig viktig for oss. Nå har vi sett hvor sterke Lazio er og det er opp til oss å opprettholde intensiteten og moralen.»

Davide Calabria:

«Jeg har jobbet mye med pasningsspillet og jeg kommer til å forsøke å slå flere målgivende pasninger. Manageren klarer å få ut det beste av meg og han gjør en strålende jobb med hele laget. Vi hadde ikke slått et topplag hele sesongen og denne seieren gir oss selvtillit.»

«Jeg foretrekker å spille på høyresiden, men det er opp til Gattuso å bestemme. Jeg gjør det han ber meg om.»

«Lazio kommer til å gjøre alt de kan for å slå oss i cupen på onsdag, de har nok lyst til å slå tilbake for ingen liker å tape kamper.»

Leonardo Bonucci:

«Vi holder føttene på bakken. Det eneste vi gjorde var å vinne, men det er vår plikt. Før pause var vi gode både offensivt og defensivt, men i andre omgang tillot vi for mye. Manageren har jobbet mye for å endre gruppens innstilling og nå kjemper vi hardt for hverandre. Det er fantastisk å være en del av laget.»

På tampen av kampen ble kapteinen liggende nede, men kom seg etterhvert på beina og fullførte kampen.

«Skaden var ikke alvorlig. Jeg føler meg fin og alt er under kontroll.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page