top of page

Reaksjoner etter kampenGattuso og spillerne har fortsatt troa på avansement etter gårsdagens kamp.

Onsdag kveld spilte Milan cupkamp og møtte Lazio på San Siro for andre gang på 4 dager. Kampen endte 0-0 og Milan er nødt til å levere en god kamp i hovedstaden for å avansere i cupen. Etter kampen snakket Gattuso, Romagnoli og Abate med MilanTV. Hør hva de tre italienerne sa til klubbens egen tv-kanal. .

Gattuso:

«Lazio er et sterkt lag, og resultatet kunne vært verre i dag. Vi var ikke i vår beste form og vi klarte ikke å spille som vi ønsket. Vi gjorde det bedre i andre omgang, da vi kunne vunnet kampen. På Milanello jobbet vi med å spille på en annerledes måte, men vi gjorde alltid de samme bevegelsen hele første omgang. De siste 45 forbedret vi oss, vi skapte mer og var kvikkere. Fysisk gjør vi det bra. Det er bare tredje kamp denne sesongen Lazio ikke har scoret, så godt jobba til gutta.»

Gattuso ville ikke ha noe fokus på Calhanoglus bom

«Calhanoglus feil? Det er en del av spillet, men det viktige er at han var på rett plass til rett sted og fikk muligheten. Han var veldig skuffet etter at dommeren blåste av kampen, han kommer til å gjøre det bedre neste gang.»

Romagnoli:

«Jeg forbedrer meg. Det var tøft i begynnelsen, siden jeg fortsatt måtte komme meg etter en gammel skade og jeg slet, men nå er jeg helt skadefri og jeg å fortsette som dette. Jeg har muligheten til å spille med Leo (Bonucci) og det er en ære. Han er en formidabel spiller. Med Gattuso jobber vi med den defensive fasen og det er viktig. Noen brikker falt på rett plass i hodene våre og det fysiske arbeidet vi gjør er også viktig. Vi kommer til å dra til Roma og vite at kampen om avansement fortsatt er åpen: vi ønsker å nå finalen!»

Romagnoli ønsker å kopiere Nesta i returkampen på Olimpico.

«Et mål på Olimpico som Alessandro Nesta gjorde? Jeg håper det…»

Abate:

«Vi forbedrer oss dag for dag. Første omgang var ikke en kvalitetsomgang fra oss, men tidligere ville vi ha tapt en kamp som denne. Vi gjorde det bedre etter pausen. Sjefen har gitt sin mentalitet videre til oss helt fra starten av, han er en «fighter» og gir aldri opp: han er lik som han var som spiller. Lazio er et godt lag, med masse erfaring. Vi følte at vi ikke var på 100 prosent, men vi forsøkte å vinne kampen i 2. omgang. Å ikke slippe inn er viktig. Det kommer til å bli tøft på Olimpico, vi vet at vi ikke kan gjøre noen feil.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page