top of page

Reaksjoner etter kampen


Gattuso var skuffet, men også litt fornøyd etter gårsdagens 1-1 på Stadio Friuli.

Milan møtte Udinese til dyst på Stadio Friuli, en plass Milan tradisjonelt har slitt med å vinne, søndag ettermiddag. De rødsvarte tok tidlig ledelsen etter en drømmescoring fra Milans nummer 8, Suso . Klubbens beste angrepsspiller de to siste årene klemte til fra 30 meters hold og limte ballen nesten helt oppe i krysset. Skuddet er helt klart en verdig kandidat til årets mål i Serie A. Etter målet bølget kampen frem og tilbake en god stund, helt til Davide Calabria pådro seg rødt kort. Milans 6. denne sesongen. Etter utvisningen ble det vanskeligere å holde kontroll på kampen og Donnarumma måtte kapitulere og hente ballen ut av nettet. Hør hva Gennaro Gattuso og målscorer Suso hadde å si etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi har mye vi angrer på. Dette er det sjette røde kortet vi mottar og vi er for naive. Det er et problem med alder, vi er et veldig ungt lag. I tillegg til våre feil må vi gi litt ros til Udinese. Uansett, jeg likte lagets prestasjon. Vi spilte kvalitetsfotball, men vi ble allikevel truffet. Feilen vår før vi slapp inn målet var at vi rygget for mye. Vi må fortsette å jobbe hardt, spille kampene våre og gi alt. Grunnlaget for seier blir lagt i løpet av uka, mens vi forbereder kampene, og tenker på selv de minste detaljer.»

Suso:

«Kampen var under kontroll inntil utvisningen, vi spilte veldig bra. Selv da vi var 10 mann, ønsket vi å vinne, men vi klarte det ikke. Etter det røde kortet reagerte vi bra, vi kunne til og med ha vunnet. Jeg vil alltid score, men hvis vi vinner alle kamper og jeg ikke scorer, bryr jeg meg ikke. Laget gjør det mye bedre, vi trener godt og vi kan se det på banen. Hadde vi scoret det andre målet hadde kampen vært lettere, men fotball er ikke sånn. Det er fortsatt mange kamper å spille. Vi må vinne mot SPAL, vi har ikke råd til å tape poeng mot den type lag.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page