top of page

Reaksjoner etter kampen


Gennaro Gattuso var fornøyd med firemålsseieren mot SPAL.

På lørdag vant Milan til slutt enkelt 0-4 borte mot SPAL og etter kampen ble manageren og samtlige målscorere intervjuet.

Gennaro Gattuso:

«Resultatet forteller ikke hele historien, for det kunne blitt annerledes dersom for eksempel stolpeskuddet til Viviani hadde gått inn. Det var egentlig en tøff kamp. Jeg kjenner Semplici godt og det har blitt tøft i alle interne kamper oss i mellom. Jeg er godt fornøyd med mine spilleres prestasjoner, vi hadde ikke forventet å vinne med så mange mål på forhånd.»

«Vi må fortsatt jobbe taktisk og vi har et stort defensivt forbedringspotensiale. Vi gjør det godt når vi har ballen og da er vi modige. Vi må fortsette slik, men bi kan ikke tro at alle våre problemer er løst. Jeg minner laget på hvor vi var for to måneder siden, hvor mange utfordringer vi hadde og at vi pekte ut en start, ikke en mållinje.»

«SPAL og spesielt Lazzari torturerte oss i 20 minutter etter ledelsen. Vi endte opp med å bruke Hakan til å mannsmarkere han fordi han skapte så mye problemer for oss.»

«Jeg ønsker at Rodriguez skal gi mer bredde til laget. Når vi slår ballen inn i boksen må det være 3-4 mann der. Vi skal bruke begge flankene aktivt og vi er blitt bedre, men det er en lang vei å gå.»

Patrick Cutrone ble den store helten med to scoringer.

«Cutrone må vokse fordi det stemmer ikke at han kun kan spille med instinkt, og ikke kvalitet. Jeg forteller ham hvordan han skal holde på ballen, få kontroll og vente på at laget kommer etter. Ofte gir vi bort ballen billig.»

«Evnen til å vite hvor ballen ender opp kommer til å bli en del av hans DNA, men resten kan han forbedre gjennom å erfare. Navnet hans er Patrick Cutrone, ikke Superpippo Cutrone. Det er likheter, men de er ikke den samme spilleren.»

Patrick Cutrone:

«Jeg vil dedikere et mål til min familie og et til Conti, som vi håper snart er tilbake. Jeg er glad for å score to mål, men det viktigste er alltid å vinne. Det var viktig å ta med hjem tre poeng og vi gjorde det virkelig som et lag.»

«Jeg har en god forståelse med Suso og Calhanoglu på banen. En tidlig scoring hjalp oss, men vi var i trøbbel før vi scoret nummer to. Den andre omgangen ble grei og vi klarte å kontrollere ballen.»

«Nå flytter vi fokuset mot torsdag. Det er en bortekamp vi må vinne.»

Lucas Biglia:

«Det er et viktig mål for meg, men jeg er mer glad for tre poeng etter at vi spilte uavgjort mot Udinese. Vi går inn i en viktig fase i sesongen, vi skal spille mange kamper og alle er viktige for at vi skal nå våre mål.»

«Det er ingen enkle kamper, men vi er i ferd med å lære oss å stå i mot som et lag. I tillegg har vi selvfølgelig mange kvaliteter i troppen som hjelper oss til å vinne slike kamper.»

«Vi må heller ikke glemme manageren som har vært veldig viktig. Jeg vil takke ham og støtteapparatet som har hatt troen på meg gjennom en vanskelig periode.»

Fabio Borini:

«Jeg er glad for å score. Jeg jobber hardt og er alltid tilgjengelig for manageren. Jeg har gledet meg til å score og i dag kom endelig det første målet. Jeg forsøkte å nyte de minuttene jeg fikk så godt jeg kunne. Det er en tøff arena å komme til, Inter klarte for eksempel ikke å vinne her. De skapte sjanser og hadde et stolpetreff, men vi holdt dem tilbake og avgjorde kampen.»

«Cutrone er en strålende angriper og det faller veldig naturlig for ham. I Europa League må vi forsøke å spille en god kamp som et lag og få et positivt resultat i Bulgaria.» 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page