top of page

Reaksjoner etter kampen


Gennaro Gattuso hevdet at Milan var heldige i Bulgaria.

Gennaro Gattuso:

«I Europa vil man møte tøffe motstand for hver runde, spesielt når det gjelder det tekniske. Vi studerte Ludogorets nøye. Vi visste at de var farlige på siste tredjedel, men vi var best når det kom til å få tellende resultat. Jeg er fornøyd med kampen og mitt lags prestasjon, men vi kunne spilt bedre før pause. Jeg tror vi vi litt vel overentusiastiske og tok forhastede beslutninger en del ganger, og 0-3 reflekterer ikke hvor vanskelig denne kampen var.»

«Vi var kliniske foran mål, men dem gjorde det ikke enkelt for oss. Vi spilte med den nødvendige intensiteten mot et hurtig kontringslag. Hver gang vi stod etter høyt i banen skapte vi sjanser. Det var en tøff kamp til tross for resultatet, og vi var flere ganger i trøbbel. Vi forventer oss det samme av returkampen. Vi må flytte fokuset over på serien, fordi kampen mot Sampdoria er veldig viktig. Vi er glad vi spilte bra og det er mye entusiasme i laget.»

Patrick Cutrone:

«Jeg er glad vi vant mot en veldig tøff motstander. Vi spilte godt, til tross for at det var vanskelig i starten. Vi stod sammen som et lag og fikk den scoringen vi ønsket før pause. Jeg trives godt med å spille sammen med Calhanoglu og Suso, jeg prøver bare å løpe der jeg tror ballen havner og jeg klarte å få en ny scoring. Dagens resultat var positivt, men vi må beholde fokuset fordi det er enda ikke over. De er et farlig lag.»

Hakan Calhanoglu:

«Laget presterer godt defensivt og det er viktig at vi ikke alltid slipper inn mål. Etter at jeg slo innlegget fikk jeg ikke se Cutrone sin heading siden alt skjedde så fort, men jeg er glad for scoringen hans. Vi må fortsette å fokusere på serien og prøve å klatre videre på tabellen. Kampen mot Sampdoria er veldig viktig og som vanlig kommer Gattuso til å kreve 100% av oss på søndag.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page