top of page

Reaksjoner etter kampen


Stemningen var god på pressekonferansen etter kampen mot Sampdoria.

Milan vant kampen mot tabellnabo Sampdoria etter scoring fra Giacomo Bonaventura. Laget leverte en bunnsolid prestasjon og kunne med litt hell scoret langt flere mål.

Gennaro Gattuso:

«All ære til spillerne som vet hvordan de skal spille med kvalitet og er enkle å motivere. De gir alt de har gjennom uken og gjør nøyaktig som jeg sier, det er veldig tilfredsstillende. Jeg og mitt team har ideene, men det er laget som fortjener skryt for å utføre de. Akkurat nå er det lett for meg å lede dette laget, men vi har uansett ikke oppnådd noe enda og må fortsette det harde arbeidet. Vi har et ungt lag som forstår at de må ofre noe for å lykkes. Mitt lag er arven til italiensk fotball og jeg er stolt av dem. De må fortsette å jobbe hardt, for det vil alltid lønne seg.»

Leonardo Bonucci:

«Jeg visste at jeg var i offside, men jeg feiret fordi jeg aldri scorer. Det var viktig å vinne på en overbevisende måte. Det at vi klarer å få frem en så positiv prestasjon etter torsdagen viser mental styrke, men både managerens prestasjoner og en strålende atmosfære hjalp oss. Vi må fortsette på samme måte med ydmykhet og entusiasme, og ta en kamp av gangen. Det er den eneste måten å oppnå resultater på. Så lenge det er matematisk mulig vil vi kjempe for en plass i Champions League.»

Giacomo Bonaventura:

«Vi spilte en strålende kamp, men burde avgjort tidligere for å unngå en stressende avslutning. Vi er glade for å spille godt på hjemmebane og det var en strålende atmosfære på San Siro. Alle sjansene vi hadde tatt i betraktning burde vi scoret flere mål. Det er helt normalt at motstanderne kommer til noen sjanser i løpet av en kamp. Jeg er glad for målet mitt, hvertfall når det gir oss tre poeng. Vi må fortsette slik, for vi har mange poeng å ta igjen på de lagene over oss. Jeg prøver å spille slik manageren råder meg til. Jeg er fornøyd, full av selvtillit og motivert for å fortsette i samme spor.» 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page