top of page

Reaksjoner etter kampen


Manageren var fornøyd med å få brukt større deler av troppen og unngå baklengs.

Et reservepreget Milan slo Ludogorets 1-0 hjemme på San Siro i går kveld og tok seg videre til åttendedelsfinalen med 4-0 sammenlagt.

Gennaro Gattuso:

«Jeg ønsket ikke slippe inn mål og jeg valgte forsvarsspillere jeg visste ville prestere. Ved første øyekast ser det ut som en enkel kamp, men vi slappet aldri av fordi ting kan snu seg så kjapt. Det tillot vi ikke denne gangen, vi tok ledelsen og nektet å slippe inn mål.»

Manageren kom med noen kommentarer til enkeltspillere.

«Montolivo spilte sin andre kamp på få dager og var god, mens Locatelli har endel å gå på. Zapata har ikke spilt siden kampen mot Rijeka i desember, men responderte positivt. Mauri leverte også en fin kamp, og jeg er fornøyd med Kalinic sine bidrag. Silva burde kanskje scoret og det hadde vært godt for ham også, men han spilte en god kamp. Det er ikke mye Cutrone trenger å endre på for å bli en god ving. Siden jeg tok over har Borini aldri gitt opp. Han har en engelsk stil, er veldig intens i stilen og gir alltid 100%.»

Cristian Zapata:

«Det er en stund siden jeg spilte sist og jeg har gledet meg til å komme tilbake på matta. Vi gjorde akkurat det manageren ba oss om, og jeg er fornøyd med å unngå baklengs. Hele laget spilte godt, vi er i fin fysisk form og må fortsette i samme spor.»

Jose Mauri:

«Jeg er glad for at jeg fikk den siste halvtimen av kampen og for første gang på lenge følte jeg meg som en fotballspiller. Jeg har vært på sidelinjen i 2 måneder og ønsket virkelig å slå tilbake. Jeg har alltid følt meg som en del av gruppen og det er takket være lagkameratene mine. Det er jeg veldig glad for og jeg kan konsentrere meg om å gi alt.»

Antonio Donnarumma:

«I disse kampene må du være 100% fokusert hele tiden. Milan er kjent for å slippe motstanderne til få sjanser, så når det skjer må keeperen være klar. Jeg dedikerer denne seieren til sønnen min, min kjæreste og min familie. Til søndag venter en ny tøff kamp, men jeg tror vi kan slå Roma borte.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page