top of page

Reaksjoner etter kampen


Spillerne og treneren var veldig fornøyde med 2. omgang.

Milan dro hjem fra Stadio Olimpico med en sterk 2-0 seier i bagasjen etter scoringer av Cutrone og Calabria. Les hva Gattuso, Kessie og de to målscorerne hadde å si etter gårsdagens gledelige resultat.

Gennaro Gattuso:

«Jeg var sint på slutten av første omgang, vi bevegde oss dårlig. Vi liker å ha mange menn i boksen, det er derfor vi jobber så hardt med bevegelser uten ball. Jeg liker å fokusere på forsvaret. Dagens kamp var ikke lett, men vi presterte på riktig måte. Jeg er fornøyd med dette. Jeg har gratulert guttene, men vi må holde beina planta på jorda. Fra i morgen av, snur oppmerksomheten vår mot Lazio, og så fra torsdag av skal vi fokusere på derbyet. Viktige kamper står foran oss, og vi må kjempe godt.»

Franck Kessie:

«Vi trengte denne seieren. Jeg er veldig glad. Laget forbedrer seg steg for steg. Når du forbedrer spille ditt må du holde nivået oppe, spesielt hvis du er en stor klubb, du må fortsette å vinne. Dette var et flott resultat, men vi kan ikke stoppe her, vi må fortsatt jobbe så mye. Vi må hvile i natt og starte å trene i morgen før onsdagens kamp mot Lazio.»

Patrick Cutrone:

«Vi fokuserer på en kamp om gangen og i dag ønsket vi å vinne. Vi visste det var en tøff kamp, men vi spilte som et lag og fikk med seieren hjem. Jeg sier alltid at det er for tidlig å sammenligne med Inzaghi. Jeg tenker bare på å gi alt og forsøke å være der når lagkameratene mine ser for meg i feltet. Målene blir alltid skapt av lagkameratene mine. Hvis jeg scorer er det bare takket være dem, så jeg er takknemlig.»

Davide Calabria:

«Jeg kan ikke beskrive hvordan jeg føler meg. Jeg er veldig glad, men ikke bare fordi jeg scoret, også på grunn av seieren. Jeg vet jeg må kjøpe middag til alle nå, men det går greit. Vi har vært solide i forsvar, fordi sjefen insisterer så mye på å jobbe hardt med det. Når vi ikke slipper inn gjør vi det lettere å vinne.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page