top of page

Reaksjoner etter kampen


Det var en fornøyd trener som møtte pressen etter gårsdagens semifinale.

Returoppgjøret i cupen ble en nervepirrende batalje. Ingen av lagene klarte å få hull på byllen og kampen gikk til straffekonk. Til tross for at Rodriguez og Montolivo bommet på Milans to første straffespark var det Milan som gikk seirende ut til slutt. Gianluigi Donnaruma var en avgjørende faktor med sine 2 redninger. Les hva keeperhelten og hovedtrener Gattuso hadde å si til Milan TV etter at finaleplassen var sikret.

Gianluigi Donnarumma:

«Hele laget fortjener å ta æren for denne seieren, fordi vi alle spilte en bra kamp. Vi jobbet så hardt for å nå finalen, vi fortjente det. Dette er en fantastisk gruppe. Vi er mer kompakte nå, det er vanskeligere å slå oss. Treneren har gjort oss til en solid gruppe, vi er alltid sammen, vi jobber så hardt. Dette er alt takket være lagets innsats, og treneren, som fortsetter å fortelle oss at det å være sliten ikke eksisterer, det sitter kun i hodet.»

Gennaro Gattuso:

«På hjemmebane pleier Lazio å score 4 til 5 mål mot alle motstandere. De er et av de mest målfarlige lagene i Europa. De er veldig sterke, teknisk og fysisk. Vi var gode, vi spilte som et lag og fulgte planen vår. Vi visste at vi kom til å slite, men vi beholdt fatningen. Æren for seieren går til gutta, de tror på dem selv.

Manageren vil ikke hvile på laubærene, han ser framover mot helgens derby.

«Nå må vi lade batteriene. Gutta må få tilbake sin mentale og fysiske styrke. Vi må spille derbyet med samme besluttsomhet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page