top of page

Reaksjoner etter kampen


En skuffet gjeng retter nå fokuset mot neste kamp.

Et optimistisk Milan-lag som hadde spilt 13 kamper på rad uten tap, tok fatt på hjemmekampen mot Arsenal foran et fullsatt San Siro. Skuffende nok levde ikke kampen opp til forventningene og en svak forestilling av hjemmelaget kulminerte med et 0-2 tap mot gjestene fra Nord-London. Les hva Gattuso og Milans faste stopperpar hadde å si etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Vi skal fokusere på Genoa nå, og så skal vi tenke på hvordan vi kan snu opp ned på dette dobbeltoppgjøret. I fotball skal en aldri si aldri. Vi kommer til å dra til London og gi det en sjanse ved å gjøre vårt beste. Vi er AC Milan, og vi må respektere denne trøya. Vi kunne ha scoret i kveld. Dette oppgjøret er ikke over, og selv om det vil bli vanskelig, skal vi forsøke å gjøre det mye bedre.»

Leonardo Bonucci:

«Det vil bli vanskelig, men alt er mulig i fotball. Vi verken forsvarte oss, eller angrep, som et lag, vi var for nærme hverandre når vi skulle sentre ballen omkring. Vi må også rose Arsenal, de spilte en god kamp. Hvis vi spiller med samme innsats, som vi viste i andre omgang, i London, kan vi klare å dra det i land.»

Alessio Romagnoli:

Vi startet bra, men noen sekvenser av spillet passet dem best. Vi slapp inn to dumme mål, og ender opp med et dårlig resultat i første kamp som en kosekvens. Vi vil gjøre vårt beste i returoppgjøret, vi har ingenting å tape.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page