top of page

Reaksjoner etter kampen


Milano- Sinisa Mihajlovic møtte pressen etter Milans 1-1 kamp borte mot Torino lørdag kveld, mens Ignazio Abate og Carlos Bacca snakket med Milan Channel. Dette er hva de hadde å si om kampen på Stadio Olimpico.

Sinisa Mihajlovic

”Det var ikke enkelt å komme her etter to strake tap, men på en vanskelig arena spilte vi bra. Vi styrte kampen, og den eneste skuffelsen var at vi sluttet å spille i 10 minutter etter at vi hadde tatt ledelsen. Vi skulle spilt bedre og avgjort kampen. Vi må lære oss å holde på ledelsen. Når de utlignet, våknet vi fra dvalen. Laget gjorde det bra, men til tider burde vi hatt mer tro på oss selv og gått for avslutning, fremfor å se etter pasningsalternativer.”

Høyrevingen Alessio Cerci fikk en etterlengtet sjanse fra start, og det vanket ros fra sjefen etter kampen;

”Cerci? Det er ikke lett å komme inn i det siden han ikke har spilt jevnlig. Han er best på høyrekanten. Han har kvaliteter til å utfordre backen. Torino forsvarte seg med en femmer bak, og det var ikke enkelt å finne rom. Han må fortsatt forbedre seg, men jeg er fornøyd med det han leverte i kveld.”

Sinisa endret formasjonen fra 4-3-1-2 til 4-3-3 før lørdagens kamp, og slo fast at det hadde med det tilgjengelige spillermateriellet å gjøre:

”Hva jeg likte best? Vi kom opp på et høyere nivå enn tidligere. Bertolacci gjorde det bra, det samme med Montolivo. Formasjonen kan hjelpe, men det er ikke den som vinner kamper. Kanskje var vi mer solide med 4-3-3, men vi må se det an i de kommende kampene. I dag var jeg tvunget til noen vanskelige avgjørelser med tanke på laguttaket. Balotelli var skadet, og Bacca har nesten ikke trent den siste uken. Jeg syns vi har hatt litt uflaks i det siste. I dag hadde Torino kun to skudd på mål, men det ene går inn. Genoa scoret på det eneste skuddet de hadde. Udinese scoret også to mål på to avslutninger.”

Avslutningsvis rettet treneren også litt kritikk mot sisteskansen:

”Diego Lopez? Forrige sesong var han en av lagets beste spillere, men han har slitt mer i år. Heldigvis har han både kvalitetene og erfaringen til å snu trenden.”

Ignazio Abate

Høyrebacken er tilbake fra skade, og snakket i positive toner om lagets fremtid:

”Det er vanskelig å snakke om kampen, siden vi forventet å ta alle poengene. Nå sitter vi her med et poeng, og det gir en vond bismak. Men vi må være positive, og jeg syns vi tok en langt steg i riktig retning i kveld. Lagets holdning var veldig god. Vi må bli mer kliniske, for vi var i posisjon til å vinne kampen. I kveld viste vi tegn til at vi er et lag. Vi både forsvarte og angrep sammen. Vi er nødt til å tro på det vi driver med, for vi har nok av kvalitet i laget.”

Abate utrykte også sin støtte til Mihajlovic:

” Vi må fortsette å høre på treneren, fordi han er en fantastisk person, og han kan ta oss til nye høyder. Som treneren sier, du vinner ikke på grunn av en spesifikk formasjon, men med holdningen og ønsket om å få til et resultat. Vi må bygge videre på kveldens prestasjoner frem mot neste kamp mot Sassuolo.”

Carlos Bacca

Spissen starten på benken, men kom inn og ble direkte avgjørende med sin 1-0 scoring.

”vi var involvert i en vanskelig kamp i kveld. Jeg er fornøyd med å komme på scoringslisten, men skuffet over at vi gir bort to poeng. Vi slapp inn et unødvendig mål, men vi må bare ta oss sammen og forbedre oss til neste kamp.”

I andre omgang fikk Bacca en stor mulighet til å doble ledelsen.

”muligheten til å gjøre 2-0? Monty spilte meg gjennom og jeg trodde jeg gikk i offside. Jeg prøvde å avslutte så godt jeg kunne, men fikk ikke nok kvalitet i avslutningen. Vi spilte veldig godt frem til vi scoret, men da snudde det. Selvtilliten deres økte og de gjorde det vanskelig for oss. Om vi hadde spilt som vi gjorde på 0-0 hadde det blitt en helt annen kamp.”

Også kveldens målscorer hadde noe å si om formasjonen Milan benyttet seg av mot Torino:

”Vi spilte med 4-3-3, en avgjørelse som treneren tok. Vi må bare høre på treneren og de valgene han tar vil vi prøve å tilpasse seg til. Vi er Milan og vi må ha styrken, karakteren og selvtilliten til gå ut på matta å vinne hver eneste kamp.”

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page