top of page

Reaksjoner etter kampen


M´baye Niang, Alex og hovedtrener Sinisa Mihajlovic´sine reaksjoner etter kampen mot Juventus kan du lese her.

Det endte dessverre med et 1-0 tap lørdag kveld, et resultat som ikke var helt ufortjent kampen sett under ett.

M´baye Niang:

«Vi manglet en del på den siste tredjedelen i dag. Vi tapte kampen, men vi må legge det bak oss og flytte fokuset mot Sampdoria som venter til helgen. Vi må fortsette å jobbe hardt på trening og videreføre det til våre prestasjoner på banen til lørdag. Vi må vise lidenskap og et sterkt ønske om å vinne. Min egen fysiske form er på bedringens vei, men jeg er ikke helt der jeg bør være enda. Etter et langt avbrekk vil det ta litt tid før jeg kan prestere mitt beste ute på banen. Jeg trives godt med å spille ving i 4-3-3, men om vi skifter til 4-4-2 vil treneren bestemme hvor det er best å bruke meg på banen. Jeg vil uansett fortsette å jobbe hardt for laget.»

Alex:

«Juventus hadde bare en sjanse, men den tok de godt vare på. Vi må være mer oppmerksomme i fremtiden. Målet er å alltid forsvare seg godt og gjøre det livet surt for motstanderen, samtidig som vi tar kontringene 100 %. Vi forsvarte oss godt i kveld, men klarte aldri å sette Juventus under press. Jeg er overbevist om at vi kan komme tilbake på riktig spor med en gang. Vi tapte på en vanskelig arena i kveld og vi må respondere med tre poeng til helgen. I de siste 5-6 kampene har vi forsvart oss bra og nesten ikke sluppet inn mål. Det er viktig å bygge opp laget bakfra. Vi må fortsette å forbedre oss offensivt for å skape flere farligheter foran motstanderens mål. Donnarumma er fantastisk. Han er bare 16 år, men jeg synes han er brilliant. Jeg håper han kan fortsette i samme spor. Vi må være bedre enn vi var i kveld om vi skal få med oss tre poeng mot Sampdoria til helgen.» 

Sinisa Mihajlovic:

«Vi visste at Juventus ville komme sterkere ut etter pausen å presse på med flere spillere. Jeg syns vi forsvarte oss bra, men vi skapte ikke nok sjanser. Når de fikk hull på byllen syns jeg vi svarte godt, men tiden løp ut for oss og vi klarte ikke å skape noen skikkelige farligheter. Det er et område der vi har et stort forbedringspotensiale. Jeg startet med et veldig offensivt lag og når vi har en skadefri tropp må vi se på hvordan vi komponerer laget. Det er mulig å forandre formasjonen. I de siste fem kampene har 4-3-3 formasjonen gitt oss gode resultater og vi har gjort det bra. Vi har spillere med karakter i laget, men i kveld gjorde vi for mange pasningsfeil i angrep.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page