top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan skuffet stort med 2-2 borte mot Empoli lørdag kveld. Her får du managerens og noen av spillernes reaksjoner etter poengtapet.

Sinisa Mihajlovic:

«Vi kom hit for å ta tre poeng og er veldig skuffet over å ikke klare det, fordi når vi tar ledelsen to ganger bør vi klare å vinne. Vi burde tatt noen overganger bedre enn vi gjorde, men vi var ikke kliniske nok og manglet litt presisjon i avgjørende situasjoner. Jeg synes sluttresultatet var rettferdig, men vi ble snytt for et klart straffespark som ikke dommerne fikk med seg og det hadde drept kampen om vi hadde fått 3-1 i den situasjonen. Det er ingen skam å spille uavgjort her på Castellani siden Empoli er et av formlagene for øyeblikket. Bortsett fra Juventus er det mange lag som har slitt mer enn oss på denne banen.»

Ignazio Abate:

«Vi er irriterte over denne poengdelingen i kveld fordi vi tok ledelsen to ganger og skulle tatt med alle tre poengene hjem til Milano. Et rutinert lag burde kommet herfra med en seier og vært mer hensynsløse. Empoli spilte godt, men vi var godt organiserte bakover og skuffet over å ha gitt bort to poeng. Det ble en hard kamp på grunn av baneforholdene og måten Empoli spiller på. Vi var ikke kliniske nok og må være såpass ambisiøse at vi er skuffet over uavgjort her. Vi må holde nervene i ro i fremtidige situasjoner. Resultatet er rettferdig, men vi vi drar herfra skuffet over å ha tatt ledelsen to ganger uten å vinne. Jeg så ikke situasjonen godt nok til å si noe om det var hands eller ikke når Bonaventura slo inn, men vi har ikke vært heldige i kampene våre så langt denne sesongen.»

Abate rettet deretter tankene mot ukens begivenheter.

«Nå må vi fokusere på Alessandria og noe som blir en stor kamp og vi kan ikke tillate oss å undervurdere dem. Når de har kommet så langt betyr det at de er et godt lag. Deretter venter Inter til byderbyet, en kamp kan forandre alt.»

Luca Antonelli:

«Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp i kveld. Hjemme er det kun Juventus og Inter som har slått Empoli. Vi var ikke kliniske nok i nøkkelsituasjoner og må gjøre det bedre i fremtiden. Vi tok ledelsen to ganger og vi angrer på at vi ikke tok bedre vare på ledelsen vi hadde. Vi må bli mer hensynsløse i angrep, men det er et faktum at vi ble snytt for et straffespark. Om vi spiller slik vi vet vi kan er det mulig å slå hvem som helst. Nå venter en viktig cup-kamp mot Alessandria før vi kan rette fokuset mot derbyet mot Inter. Vi utvikler oss hele tiden og er fornøyde med det, men vi kan fortsatt gjøre det bedre. Vi gav 110 % som vi pleier å gjøre, men det er ikke lett å komme herfra med et positivt resultat. Et topplag kan ikke tillate å bli utlignet på to ganger. Vi tok ikke vare på 2-3 gode overganger som kunne gitt oss alle tre poengene.»

Backen forsikret de fremmøtte at laget ikke vil ta noe for gitt i midtukens kamp i Coppa Italia.

«Alessandria er et godt lag og vi kommer ikke til å undervurdere dem. Når det er sagt, om vi spiller som Milan kommer vi til å vinne.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page